Στο ΣτΕ για το μισθολόγιο των Συνοριακών ο Χαρέλας

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας βρέθηκε μαζί με τους νομικούς του Σωματείου, ο Παναγιώτης Χαρέλας. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, μίλησε για μισθολογικές ανισότητες, εις βάρος των Συνοριακών Φυλάκων, όπως και της άνισης διάκρισης του επιδόματος παραμεθορίου. Διαβάστε τι δήλωσε ο συνδικαλιστής από τη Βέροια, λίγο πριν μπει στην αίθουσα του δικαστηρίου:
«Πλησιάζουμε στο τέλος μιας πολύ μεγάλης προσπάθειας που καταβάλαμε στην ανώτερη βαθμίδα της Δικαιοσύνης για την ακύρωση ενός μισθολογίου, που το 2017 η τότε κυβέρνηση επέλεξε να πλήξει ακόμη περισσότερο τα Σώματα Ασφαλείας. Ενός μισθολογίου που διαμορφώθηκε νύχτα και παρουσιάστηκε λίγα 24ωρα πριν την ψήφισή του! Αυτός ο ισχυρός πυρήνας του Κράτους που αντιμετωπίστηκε με τον χειρότερο τρόπο, αντέδρασε και αναμένει την Απόφαση της Δικαιοσύνης για αξιοπρεπείς μισθούς. Εντός των επόμενων μηνών αναμένουμε την Απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικράτειας για το Αίτημα Ακύρωσης που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων μέσω των Νομικών μας Συμβούλων, για το μισθολόγιο αλλά και για τις επιμέρους διατάξεις της γ' κατηγορίας που επανάφερε μισθολογικές ανισότητες, εις βάρος των συνοριακών φυλάκων και προερχόμενων αυτών, όπως και της άνισης διάκρισης του επιδόματος παραμεθορίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ