Quantcast

http://picasion.com/

«Σπάει αυγά» ο Πλιόγκας και σε κάποιους δεν αρέσει

Τι έχουν πάθει άραγε τα κόμματα της αντιπολίτευσης με τον διοικητή του Νοσοκομείου; Μάλλον δεν τους αρέσει ότι μετά από πολλά χρόνια επαιτείας με το χέρι προτεταμένο, το Γ.Ν. Ημαθίας σήμερα απέκτησε χαρακτήρα διεκδικητή και πρωταγωνιστή. Απορούν, λες και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ορίστηκαν από κυβερνήσεις, αλλά ήρθαν από παρθενογένεση! Όμως τι είχαμε συνηθίσει στο Νοσοκομείο μας; Να το διοικούν πολιτικά στελέχη τριτοτέταρτης γραμμής που με ένα «yes sir» εκτελούσαν εντολές βουλευτών και κομματικών παραγοντίσκων. 

Στελέχη που δεν θα μπορούσαν ποτέ να ορθώσουν ανάστημα και να συγκρουστούν με κατεστημένα δεκαετιών. Αυτό κάνει τώρα ο Πλιόγκας και προφανώς το «σπάσιμο αυγών» που όλοι ζητούν, όταν πραγματοποιείται μάλλον δεν τους αρέσει! 

Επίσης, όσοι τον κατηγορούν δεν γνωρίζουν ότι και στην παράταξη στην οποία ανήκει, ο Πλιόγκας δεν έχει τη φήμη του «yes sir», το αντίθετο μάλιστα. Έχει άποψη, είναι εργατικός και έχει (αποδεδειγμένη πλέον) μεθοδικότητα που οδηγεί στην ολοκλήρωση του πολύπαθου έργου επέκτασης του Νοσοκομείου. Αυτό ζητούν οι πολίτες από την διοίκηση του νοσοκομείου και όχι μικροπολιτικές εξυπηρετήσεις προσωπικών στόχων.

32 σχόλια:

  1. Με ποια κριτηρια "σπαει τα αυγα" δεν μας ειπατε μονο.ηρθε να φερει την "καθαρση";ας γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι δεν λετε αυτους που τοποθετησε με ποια κριτηρια τους εβαλε;μικροπολιτικους στοχους εξυπηρετησε κι αυτος.ελα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για δες τα βιογραφικά τους κ μετά μιλά.

      Διαγραφή
    2. Σιγουρα, θα εχουν πλουσια...πολιτικη δραση

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω.αφου ειναι τοσο"δυνατα" τα βιογραφικα τους, γιατι δεν εγιναν κρισεις;γιατι παλι με αναθεση και"προσωρινη" τοποθετηση;αυτο δεν ειναι παρανομο;αξιοκρατια υποσχεθηκε η ΝΔ

      Διαγραφή
  3. Δεν τον ξέρω τον κύριο. Δεν ξέρω πολλά. Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι απλό. Τι θέλουν της αντιπολίτευσης; Να κάνει οτι εκαναν αυτοί; Μα οι εκλογες, του εδωσαν ενα πολύ μεγάλο ποσοστό. Δηλαδή, αποδοκίμασαν τους προηγούμενους πλήρως. Δεν ειναι δίκαιο να τον αφήσουμε να κάνει αυτο που νομίζει σωστότερο; Και βεβαια , ειναι πολύ νωρις να τον κρίνουμε. Σε κάθε περίπτωση, οσο φωνασκουν οι προηγούμενοι, προοδευτικοί κατ όνομα, μαλλον δεν κανει τα ίδια μαυτούς και αυτο ειναι θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι εκλογες δεν αφορουσαν τον κυριο αυτο.αφορουσαν το νοσηλευτικο προσωπικο.ο κυριος ειναι τοποθετημενος απο το κομμα του με θητεια

      Διαγραφή
    2. Εντάξει. Θα το πω με την άθλια αναχρονιστική φρασεολογία των κομματοτεμπέληδων. Οι εκλογές, εδωσαν 80 τοις εκατό, στο κόμμα του προέδρου , το οποίο τον διόρισε. Δηλαδή το νοσηλευτικό προσωπικό, απαξίωσε πλήρως, εκωφαντικά, τα πεπραγμενα των προηγούμενων. Δηλαδή ειπανε, να αλλάξει όσα περισσότερα μπορεί.Δηλαδή, οι τάχα μου προοδευτικοί και προοδευτικιές, τα έκαναν θάλασσα. Δηλαδή, το νοσηλευτικό προσωπικό, ηταν λίγο πριν τον εμετό με αυτο το ογδοντάρι. Δηλαδή, τι άλλο να κάνει το νοσηλευτικό προσωπικό για να καταλάβετε οτι σας έστειλε αδιάβαστους μαζί με τα μπουρδοαφηγήματά σας; Τι άλλο; Να πάρουν τα όπλα; Να βγουνε στο βουνό για αντίσταση; Χαλαρώστε, σωπάστε, μείνετε στην άκρη και οπως ξέρετε, αν ξερετε, τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

      Διαγραφή
    3. Οι εκλογες δεν γινονται για να διοριζονται και δεν πρεπει Κομματικοι Διοικητες....οταν καποιοι σκεπτονται ετσι τι περιμενουμε να αλλαξει σε αυτην την χωρα....απο τον παππου στον εγγονο η κομματικη πειθαρχια....

      Διαγραφή
  4. Το κεφάλι του μη σπάσει, άντε ο καθένας ότι θέλει κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΤΗΣ.ΑΪΝΤΕ ΤΩΡΑ!!! ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΦΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε όχι και ότι τέλεισε το Νοσοκομείο ο Πλιόγκας! Μην τρελαθούμε τώρα!

      Διαγραφή
  6. Κομματοκος παραγοντας ειναι κι αυτος, κομματικα φερεται, αφηστε την κοροιδια. Ποτε ξανα διοικητης νοσοκομειου δεν προκαλεσε τοσο οσο αυτος με τη συμπεριφορα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιον προκάλεσε και γιατί; Την κοινωνία πάντως ούτε την προκάλεσε ούτε την έπληξε.Να τα λέμε όλα.

      Διαγραφή
    2. Ναι.να τα λετε ολα.δεν τα λετε ομως

      Διαγραφή
    3. Ποιος σου ειπε οτι δεν προκαλεσε την κοινωνια;στρουθοκαμηλιζουμε τωρα;ρωτα τους εργαζομενους πρωτα

      Διαγραφή

  7. Τρένο το πάει.Κάποιοι ειχαν το νοσοκομείο για μαγαζάκι τους.Τώρα τελειωσε το παραμύθι και εχουν τρελαθεί στις ανακοινώσεις.Δεν είμαι δεξιός αλλά επιτέλους να αλλάξει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ειχαν το νοσοκομειο μαγαζακι τους;ξερεις προσωπικα τα ατομα που ξηλωσε;

      Διαγραφή
  8. Ανέλαβε την ευθύνη διοίκησης των νοσοκομείων μας στις αρχές του έτους. Μετά από κάποιους μήνες και σύμφωνα με την δική του πάντα κρίση αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγές κάποιων προσώπων σε διάφορες θέσεις. Δικαίωμα που νομίζω του δίνει η θέση η οποία έχει. Κακά τα ψέματα το νοσοκομείο μας είχε μείνει πολύ πίσω όχι μόνο λόγω της γενικότερης κατάστασης που επικρατεί στο σύστημα υγείας τα τελευταία χρόνια σε όλη την χώρα αλλά και λόγω ανθρώπων που πέρασαν από την διοίκηση και που δεν είχαν το σθένος να πάρουν πρωτοβουλίες. Εκφράζοντας προσωπική τώρα άποψη, χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με όλες τις αλλαγές που έκανε, να μην κρυβόσαστε πίσω από το δάχτυλό μας στις μονάδες μας τους τελευταίους μήνες δείχνουν να έχουν γίνει πράγματα που δεν είχαν γίνει τα τελευταία χρόνια. Στο τέλος της θητείας του πάντως εδώ θα ήμαστε να κρίνουμε το όποιο έργο του και με βάση των όποιων αποφάσεων ή πρωτοβουλιών έχει πάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ολο το ζορι του ηταν αυτες οι αλλαγες!ελεος πια με την προπαγανδα σας

      Διαγραφή
    2. Κανένα δικαίωμα δεν του δίνει η θέση για παράνομες αλλαγές!ποιά πράγματα έγιναν στις "μονάδες σας" που δεν έγιναν τόσα χρόνια; μην προσπαθείς να καλύψεις κάτι που είναι ολοφάνερο!

      Διαγραφή
    3. Εσύ τώρα τις παράνομες αλλαγές που ακριβώς τις είδες; Γιατί αν είναι παράνομες αυτές τότε παράνομα θα είχαν μπει και αυτοί οι οποίοι αλλάχτηκαν γιατί θεωρώ πως με τον ίδιο τρόπο μπήκανε. Με εντολή του τότε διοικητή.

      Διαγραφή
    4. Αυτοι ηταν κριμενοι απο υπηρεσιακο συμβουλιο εξυπνακια.δεν τους ορισε ο συριζα.ουτε και τους πειραξε.αυτα τα κανει η δεξια.

      Διαγραφή
    5. Αν δεν ξερεις, μην παιρνεις θεση δημοσια.να μην"θεωρεις" τιποτα.ο τοτε διοικητης ηταν γιατρος

      Διαγραφή
  9. Εξω απο τον χορο πολλα τραγουδια ακουγονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητήρια κ.Πλιογκα.Τους ομοϊδεάτες σου να φοβάσαι.Αυτοι στενοχωριουνται περισσότερο με.το έργο σου.Ο λαός της Ημαθίας είναι κοντα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος λαος της Ημαθιας, τι γραφεις;ποιο ειναιτο εργο του μεχρι τωρα, μη δουλευομαστε!

      Διαγραφή
    2. Σε βλεπω να μοιραζεις και φειγ βολαν σε λιγο.συμμαζεψου εισαι εκτος τοπου και χρονου.δρ
      Δεν πειθεις κανεναν

      Διαγραφή
  11. Μαζευτείτε υποκριτές.Τόσους μήνες δεν υπάρχει ούτε μια καταγγελία σε βάρος του από το σωματείο.Και δεν είναι ομοϊδεάτες του.Αν είχε το παραμικρό θα το χαν κάνει σημαία.Μια χαρά κινείται ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι ομοϊδεάτες του; Πλάκα κάνεις! Στελεχάκια της Ν.Δ. είναι και παίζουν το παιχνίδι τους! Λίγη σοβαρότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΟΝΤΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ. ΕΥΓΕ. ΝΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΗΣΥΧΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΗΓΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΟΣ ΝΤΟΡΟΣ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ