Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναυλία στο Καστελλόριζο για το «Ψυχή και Σώμα»

Δίχως κέρδος, για το κοινό όφελος 
Τις βαλίτσες τους για το ακριτικό νησί του Αιγαίου ετοιμάζουν ο Κωνσταντίνος και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης. Οι δύο καλλιτέχνες από τη Βέροια προσκλήθηκαν την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου να δώσουν μια μοναδική συναυλία στο λιμάνι του
Καστελλόριζου. Η μουσική εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τσαβλίρη, του Island Oil Holdings και της Μεγίστη Καστελόριζου και είναι αφιλοκερδώς. 

«Με συγκίνηση και «ακριτική» ψυχή θα ταξιδέψουμε στο Καστελόριζο μας! Έτσι, επειδή νιώθουμε την καρδιά μας να χτυπάει σ' όλες τις γωνιές του ελληνισμού, δίχως κέρδος, μόνο όφελος για το κοινό όφελος...! Ψυχή και σώμα...!!! Συντονιστείτε για την ζωντανή αναμετάδοση το βράδυ της επόμενης Δευτέρας, 14.9.2020» αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δύο αδέλφια.

5 σχόλια:

  1. O kosmos kegete k to nimu xirizete.telika oi sunaulies malon epitrepontai.o ios efige pige ae alo planiti.t dulema pai sfera.ellina gidowoske na dume pote tha xipnisis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia Tin poli tous epaixan pote afilokerdos ? POTE ... gia enan syllogo , gia enan Skopo ? POTE .. kiniseis entyposiasmou einai aytes gia na travixoun pano tous dimosiotita .. gia na akoustoun .. alla tora einai arga ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ