Quantcast

http://picasion.com/

Το Σεπτεμβριανό Instagram της Βέροιας

Το instagram έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας και καθημερινά χιλιάδες συμπολίτες μας το χρησιμοποιούν φανατικά. Είτε με φίλτρα, είτε χωρίς επεξεργασία, ανεβάζουν φωτογραφίες και stories δημιουργώντας το δικό τους φωτογραφικό άλμπουμ που είναι ανοιχτό για όλους τους
ακόλουθους. Άνθρωποι από τον πολιτικό, κοινωνικό, αθλητικό, καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο της Βέροιας παρουσιάζουν τις προσωπικές και επαγγελματικές στιγμές τους, μέσα από μια άλλη οπτική γωνία. «Mια εικόνα, χίλιες λέξεις» λοιπόν... Δείτε τo Σεπτεμβριανό Instagram της Βέροιας:






Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Βεροιώτης.gr (@veriotis.gr) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Trochopoulos (@konstantinos_trochopoulos) στις



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thomai Lafara 🧿 (@thomai_mua) στις



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ΝΠΣ / VERIA NFC (@veria_nfc) στις



Συναντήθηκα με τους Δημήτρη Πυρινό και Θανάση Παπαδόπουλο, Διευθυντές Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης αντίστοιχα, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων τους και κυρίως, εν όψει της έναρξης του νέου διδακτικού έτους. Κατά τη συνάντηση μας συζητήσαμε για ζητήματα, όπως η ολοκλήρωση των νέων διορισμών εκπαιδευτικού προσωπικού στην ειδική και γενική αγωγή και η στελέχωση των Νηπιαγωγείων της Ημαθίας, καθώς επίσης και ζητήματα επιχειρησιακής φύσεως. Σε κάθε περίπτωση, το επίκεντρο του διαλόγου ήταν η πανδημία και το άνοιγμα των σχολείων με ασφάλεια. Ως μέλος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, θα σταθώ δίπλα στους Διευθυντές, με κάθε διαθέσιμο μέσο, με γνώμονα το συμφέρον των μαθητών, εκπαιδευτικών και όλων των άμεσα εμπλεκόμενων στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αναστάσιος Μπαρτζώκας (@tasos_bartzokas) στις




Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Koletsa (@christina_koletsa) στις





Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Opera Director & Scenographer (@tasos_protopsaltou) στις



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FILIPPOSBC (official) (@filipposbc.official) στις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ