Quantcast

http://picasion.com/

Ενεργοποιήθηκε το 112 στην Ημαθία! - «Φοράτε υποχρεωτικά μάσκες»

Το μήνυμα που έλαβαν οι πολίτες
Η ενεργοποίηση του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 αποτελεί ένα από τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού. Με την Ημαθία να μπαίνει από χθες σε καθεστώς επιπλέον περιοριστικών μέτρων, μεταξύ των οποίων και την υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους, το alert μέσω κινητών τηλεφώνων που συνοδεύεται με τη σχετική ηχητική ειδοποίηση, ήταν ζήτημα χρόνου. Και όπως πάντα ήρθε απροειδοποίητα, ταράζοντας πολύ κόσμο και προκαλώντας φυσικά πολλά σχόλια στα social media.


Το μήνυμα έκτακτης ανάγκης και η «σειρήνα» που έλαβαν οι πολίτες που βρίσκονται στην Ημαθία, έφτασε στα κινητά λίγο πριν τις 13:30 το μεσημέρι, με το κείμενο να γράφει τα εξής:

«Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας 11-09-2020. Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο COVID-19 στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς. Φοράτε υποχρεωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείς, μείνετε υγιείς», γραμμένο στη συνέχεια και στα αγγλικά.


11 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Μόνο τά 150€ φοβᾶμαι, ὄχι τόν κοροϊδοϊό.

      Ἀλλά καί ἐσύ, βρέ παιδάκι μου, μή φοβᾶσαι, σέ προστατεύει ὁ ἀφωρισμένος Χαρδαλιᾶς. Ἕνας αὐτός καί ἕνας ὁ... Ἀλβέρτος Σβάιτσερ._

      Διαγραφή
    2. Γιατι να τρομαξει ο κ.Χατζηνικολάου?
      Ποιος ο λογος??
      Για τον "αορατο και υπουλο εχθρο""?

      Διαγραφή
    3. Να δω τον αρχηγο μας D.H. να φοραει μασκα στον δρομο κι ας παω απο κορονοιο!!

      Διαγραφή
    4. Πολύ πιθανόν νά μέ δῇς ἂν συναντηθοῦμε, γιατί δέν μοῦ περισσεύουν τά 150€. Αὐτό δέν σημαίνει πώς δέν καταλαβαίνω τήν βία καί τήν σκλαβιά.

      Οἱ πιθανότητες νά πεθάνῃς ἀπό κοροϊδοϊό εἶναι μικρότερες καί ἀπό τοῦ νά σκοτωθῇς ἀπό γλάστρα πού θά σοὔρθῃ στό κεφάλι ἀπό μπαλκόνι._

      Διαγραφή
  2. Δεν έλαβα τίποτα στο κινητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν φοβήθηκαμε αρκετα. Μήπως να ηχήσουν κ οι σειρήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ μάλλον ζήλεψε τα ποσοστά του Συριζα επι Αλαβάνου και Κωσταντοπουλου,εκείνα τα αληστου μνήμης 2,5-3.1%.
    Σε λίγο θα τα έχουν.
    Οι πολίτες θα ψηφίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τώρα, το επόμενο βήμα είναι στον υπόλοιπο κόσμο, τα κανάλια θα δείχνουν και φέρετρα σε ομαδικούς τάφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ