Quantcast

http://picasion.com/

Ο Σαββίδης ετοιμάζει νέα μεγάλη επένδυση στην Ελλάδα - Θα έρθει και στη Βέροια;

Κοντά σε μία νέα τεράστια επένδυση στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος σχεδιάζει τον ερχομό της μεγάλης Ρωσικής αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ «Mere» στην χώρα μας. Την είσοδό της στην ελληνική αγορά προανήγγειλε η ρωσική εταιρία, με τα σκέλη να αφορούν τη συνεργασία με Έλληνες προμηθευτές και την εύρεση κατάλληλων ακινήτων. Η αλυσίδα φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις για ακίνητα σε Αθήνα, Τρίπολη και Λάρισα, ενώ φέρεται να επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον και για τη Θεσσαλονίκη, αλλά και πόλεις περιμετρικά αυτής, όπως για παράδειγμα τη Βέροια, τη Κατερίνη και τη Κοζάνη. 

Υπενθυμίζεται πως όπως αναφέρει στην ελληνική επίσημη ιστοσελίδα της η ρωσική αλυσίδα αναζητά κατάλληλα κτήρια σε όλες τις πόλεις της Ελλάδος με πληθυσμό άνω των 25.000 κατοίκων και σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Το εγχείρημα κρύβει αρκετές προκλήσεις και αρκετοί είναι οι άνθρωποι της αγοράς που πιστεύουν πως η έλευση της «Mere» στην χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη εγχώριου επιχειρηματικού Ομίλου, θεωρώντας πολύ πιθανή την συμμετοχή του Ομίλου Dimerra, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, στην προσπάθεια, είτε σε αρχικό, είτε σε μεταγενέστερο στάδιο.

«ΜERE» είναι η ονομασία με την οποία είναι γνωστή στην Ε.Ε. η αλυσίδα «SVETOFOR», η οποία είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα discount στην Ρωσία, με 1.800 καταστήματα σ' όλη την χώρα.

Σήμερα ήδη λειτουργεί πολύ πέρα από τα σύνορά της, στην Γερμανία, Πολωνία, Ρουμανία, Λετονία, Λιθουανία, Εσθονία, Κίνα και άλλες χώρες. Όπως έχει ήδη ανακοινώσει η SVETOFOR επεκτείνεται με αυτοπεποίθηση σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Γαλλία, ΗΠΑ , Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες.

6 σχόλια:

  1. Δηλαδή, το εμπάργκο είναι μόνο για τα ελληνικά προϊόντα και όχι για τα ρωσικά? Τα ροδάκινα πότε θα πουληθούν στην ρωσική αγορά? Ευκαιρία να απαιτήσουμε και να κερδίσουμε και εμείς κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προφανος πλακα μας κανεις.αναγκη απο επιχειρησεις και δουλειες εχει ο τοπος.η ανεργια ειναι στο 25% και τα παιδια μας φευγουν στο εξωτερικο.

      Διαγραφή
    2. Αφού και η τελευταία ελπίδα, να εργαστούν στα χωράφια ως ελεύθεροι και ανεξάρτητοι αγρότες, χάθηκε, λόγω απώλειας της αγοράς της Ρωσίας, επακόλουθο να γίνει αυτό που λες, δλδ η απασχόληση σε εξαρτώμενη εργασία και σε μία επιχείρηση όπου τα κέρδη θα μεταφέρονται στο εξωτερικό. Αν υπολογίσουμε και τις επακόλουθες εργασίες (μεταποίηση αγροτικών προϊόντων, εμπόριο, υπηρεσίες υποστήριξης), τότε οι επιπτώσεις στο Ελληνικό ΑΕΠ, είναι περαιτέρω αρνητικές.

      Διαγραφή
  2. δεν είχε λεφτά, δεν εχει λεφτά η τουλάχιστον δεν είναι αυτό που λένε τα μμε .αρα επενδύσεις και σαχλαμάρες που απευθύνονται σε αδαείς. δισεκατομυριουχος που ηρθε στην ελλαδα, να κανει τι? να παρει την σεκαπ και οτι πτωχευμενο υπηρχε σε μια χωρα που δεν εχει προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποτυχημενος επιχειρηματιας, ο Μελισσανιδης της ΑΕΚ ειναι πιο επιτυχημενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν για να μαθαίνεται μερικοί μερικοί ..!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΌ!!!!!!
    ΜΕΤΑ ΤΟ ΛΙΜΆΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΛΙΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ..!
    Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΙΑ!
    ΦΤΣΙΚΑ ΘΑ ΦΕΡΕΙ Κ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
    ΤΡΕΜΕΤΕ ΦΑΛΕΣΚΟΥ ΑΡΕΙΑΝΑ!!!!!!!
    ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΝΟΥΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΑΛΕΤΕΣ ΤΟΥ SEX SYMBOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ