Quantcast

http://picasion.com/

Ράνια στο Big Brother: «Η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική»

Η Ράνια Καραγιάννη, για άλλη μια εβδομάδα, ψηφίστηκε από τους συγκατοίκους της στο σπίτι του «Big Brother» ως υποψήφια προς αποχώρηση. Σε ζωντανή σύνδεση, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης, έδωσε τον λόγο, στον ένα μετά τον άλλον και στους τρεις υποψηφίους προς αποχώρηση. Όταν έφτασε η σειρά της Ράνιας να στείλει το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές ώστε να διεκδικήσουν τη θετική τους ψήφο η παίκτρια τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε την προηγούμενη φορά για να μείνω και να παραμείνω μέσα στο σπίτι. Δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο. Το μόνο που θέλω να δηλώσω μιας που είμαι σε αυτήν τη θέση και μπορώ να το κάνω είναι επειδή κατάγομαι από τη  είναι πως η Μακεδονία μας είναι μια, είναι ελληνική και ότι και να προσπαθούν να κάνουν και όσο και αν προσπαθούν να την πληγώσουν, αυτό δεν θα αλλάξει».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια, απευθυνόμενος στην παίκτρια θέλησε να μάθει τι σχέση έχει η αναφορά της στην Μακεδονία με το γεγονός ότι είναι υποψήφια προς αποχώρηση. «Καμία, απλά είμαι σε αυτή τη θέση και εφόσον βρίσκομαι εδώ και δεν έχω να πω κάτι στους τηλεθεατές συγκεκριμένο για να με ψηφίσουν, θέλω να περάσω αυτό το μήνυμα, πως η Μακεδονία είναι μια και είναι ελληνική». Τότε ο παρουσιαστής, προσπαθώντας να καταλάβει την αναφορά της Ράνιας Καραγιάννη της τόνισε πως ήθελε να δώσει στην υποψηφιότητα της ένα πιο πολιτικό και εθνικό στίγμα. 

Δείτε το video:

9 σχόλια:

  1. Σκέψη θέλει κ γνώση επίτηδες το έκανε για να τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου για να ευεσθειτοποιει αλλά ντάλα της Παρασκευής το γάλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγαλυτερο ραδικι δεν εχουμε στον νομο μας..μας το κλεβουν οι αθηναιοι κ τι θα κανουμε δεν ξερω 🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μόνο για αυτό έχεις την ψήφο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την επόμενη φορά που θα είναι υποψήφια αςντυθει με στολή Μακεδονίας.Σιγουρα θα προταθεί από τον Βελόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά το νύχι,μην σπάσει από την σάρισα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κάνεις Γιάννη; Κουκιά σπέρνω! Αλλά δεν φταιει αυτή! Οι νυν κυβερνώντες είχαν βρει πολλούς "ξανθούς".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ