Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τρίβουν τα χέρια τους στον ΑΝΤ1 - «Τρένο» πάει ο «Ήλιος» με τον Καραμίχο

Μια από τις κορυφαίες περιόδους της καλλιτεχνικής του καριέρας βιώνει ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γοητευτικός ηθοποιός από τη Βέροια, με το εξαιρετικό ταλέντο συμμετέχει ως πρωταγωνιστής στην σειρά «Ήλιος» του ΑΝΤ1. Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το αστυνομικό σίριαλ έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία, καθώς μεγάλο μέρος του τηλεοπτικού κοινού το παρακολουθεί φανατικά. Πρόκειται για μια ανατρεπτική σειρά, με πανέξυπνη πλοκή και ευρηματικό σενάριο. Τα γυρίσματα γίνονται στην πανέμορφη Καβάλα, με τους ηθοποιούς να δηλώνουν μαγεμένοι από τις σπάνιες ομορφιές της περιοχής. 

Ο Γιώργος Καραμίχος, μετά από μια μακρά παραμονή στην Αμερική, επέστρεψε δριμύτερος στην Ελλάδα και κλέβει τις εντυπώσεις με τις ερμηνείες του. Ο ίδιος, εμφανίζεται πολύ χαρούμενος που γύρισε στην πατρίδα, ενώ όποτε το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του, επισκέπτεται την γενέτειρά του που τόσο λατρεύει. Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει σε πρόσφατες συνεντεύξεις του, οι Γεωργιανοί αποτελούν για εκείνον το αγαπημένο του καταφύγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ