Quantcast

http://picasion.com/

Εκτός λειτουργίας η κεραία κινητής στο Σέλι

Προβλήματα δημιούργησε το βράδυ της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ο κακός καιρός στο Σέλι. Το ορεινό χωριό του Βερμίου, από χθες το βράδυ, δέχθηκε την επέλαση της κακοκαιρίας, με δυνατούς νότιους ανέμους και έντονη βροχή, ανά διαστήματα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χαλάσει η κεραία κινητής τηλεφωνίας και να μείνουν χωρίς τηλέφωνο και internet οι κάτοικοι της περιοχής. Ήδη έχει ενημερωθεί η αρμόδια εταιρεία και το συνεργείο αναμένεται να ανέβει στο Σέλι, προκειμένου να διορθώσει την βλάβη.

9 σχόλια:

  1. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ, ΤΟ ΕΧΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΕΛΙ.
    ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΡΑΤΣΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΙΑΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΛΑΧΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ! ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΕΙΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΧΟΣ;

      Διαγραφή
    2. οχι!
      επειδη δεν ειναι ΒΑΣΙΛΙΑΣ!!
      μεγαλη πλακα και ιδεα εχετε

      Διαγραφή
  2. Εμείς πηγαίνουμε με τρία αυτοκίνητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απο του χρονου που θα κανουν και μινι αεροδρομιο οπως ακουγεται θα δουμε να ερχεστε και με τα ΙΔΧ ληαρ τζετ καποιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελικοδρόμιο. Για τα κότερα δεν βλεπω λύση. Μαλλον θα αναγκαστουν να τα ανεβαζουν σε τρειλερ. Αερα εχει για τα πανια. Οσο γα νερο, απο τα ισβόρια θα φερουν. Γιατι ρε; Τι το παραξενο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αν δεν υπάρξει έλεγχος των δασων, έρχονται μουσώνες.
    αυτές οι βροχές (32χιλιοστα σε λιγο διαστημα) δεν ωφελουν κανεναν ουτε τον τρυγο ουτε τα σιταρια ουτε τιποτα, καμία καλλιέργεια. δεν το ρουφαει η γης, ολο στην θαλασα παει. και οταν πρεπει να βρεξει-χιονισει, τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ - ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ;;;

      Διαγραφή
    2. δηλαδή περιμένεις εμένα να συ πω ότι τα δαση-βλαστηση φερνουν και τον αναλογο υετο. εχεις δει τα χιλιοστα βροχης σε ερημη ημιερημη περιοχη και αντιστοιχα χιλιοστα βροχης σε οργιοδη καταφυτη βλαστηση οπως μερη του ησημερινου (μουσώνες κτλπ). τα δαση επεκτεινονται σε ολο τον πλανητη σχεδον, παρ'ολες τις διαπιστεύσεις των οικολόγων. https://www.kathimerini.gr/society/314507/ki-omos-ta-dasi-tis-choras-ayxanontai/amp/ αυτο πριν δεκα χρονια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ