Quantcast

http://picasion.com/

Προσλήψεις καθαριστών/ριων στη Βέροια

Ο Δήμος Βέροιας με επίσημη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι θα προσλάβει με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, τρία (3) άτομα, για τον καθαρισμό των σχολικών μονάδων του Δήμου Βέροιας, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αυξημένα μέτρα που αφορούν στην
πρόληψη και τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού στα σχολεία και με σκοπό τη διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας, λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία από τον ιό COVID-19. Δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα (γραμματικές γνώσεις). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, στην οδό Μητροπόλεως 46 και ειδικότερα στο Γραφείο Προσωπικού (αρ. γρ. 11) εντός προθεσμίας τεσσάρων (4) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες (από 28-09-2020 έως 01-10-2020).

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ