Προσφορές που σπαρταράνε σήμερα στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» - Και ψημένα με δωρεάν delivery!

Σαρδέλα και γαύρος από 2,99€
Ψήνεστε για ψαράκι; Δευτέρα σήμερα και οι πάγκοι του ιχθυοπωλείου «Ψιψίκας - Τερτιβανίδης» βούλιαξαν από την τεράστια ποικιλία ψαριών και θαλασσινών. Ειδικά για σήμερα θα βρείτε ολόφρεσκες σαρδέλες και γαύρο από 2,99€ το κιλό και πολλά πολλά ακόμα σχέδια ψάρια, όπως πάντα στις καλύτερες τιμές, που μόνο το πιο παλιό ψαράδικο της Βέροιας μπορεί και προσφέρει.

Αν σκέφτεστε πώς θα τα καθαρίσετε, πώς θα τα ψήσετε χωρίς να λερώσετε την κουζίνας σας και να μυρίσει το σπίτι σας, πάτε στον «Ψιψίκα - Τερτιβανίδη» στη Μ. Αλεξάνδρου 18 στη Βέροια, ή κάντε ένα τηλέφωνο στο 2331064261, διαλέξτε τα ψάρια που επιθυμείτε και θα σας τα καθαρίσει, θα σας τα ψήσει και αν θέλετε θα σας τα φέρει και στο σπίτι σας με δωρεάν παράδοση! Εσείς απλά στρώστε το τραπέζι σας και απολαύστε ολόφρεσκο ψάρι άκοπα και άοσμα!

Δευτέρα σήμερα, όλη μέρα ανοιχτά (Μ. Αλεξάνδρου 18)

74 χρόνια κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ