Quantcast

http://picasion.com/

Σε πλήρη λειτουργία η Κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Βέροιας

Νοσηλεύονται 2 ασθενείς
Σε πλήρη λειτουργία βρίσκεται από την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου η κλινική νοσηλείας ασθενών στο covid-19 του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας. Με την επίβλεψη της Παθολογικής Κλινικής και την συνδρομή των Πνευμολόγων του Νοσοκομείου και των Εντατικολόγων της ΜΕΘ ήδη στην κλινική νοσηλεύονται δύο ασθενείς με covid-19. Με δύναμη 12 νοσηλευτών και βοηθητικού προσωπικού, με τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και με απόλυτη επάρκεια σε ειδικά μέσα προστασίας προσωπικού, η Κλινική covid-19 του Νοσοκομείου Βέροιας -σύμφωνα με το σχεδιασμό της 3ης ΥΠΕ- θα δέχεται ασθενείς που χρήζουν νοσηλείας από την Ημαθία, την Πέλλα και το Κιλκίς μέχρι και τις επόμενες ημέρες όπου θα είναι έτοιμη η κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών.




5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Αξιωθηκαμεμετα απο 6 μηνες εναρξης της πανδημιας να ολοκληρωσουμε αυτην την πτερυγα επιτελους!μπραβο κυριε πλιογκα για τα μεγαλειωδη εργα σου

      Διαγραφή
  2. Τώρα μένει νά γείνῃ καί μία laser clinic γι' ἀποτρίχωσι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ