Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια το original κεμπάπ!

Με συνταγή... «Μπαϊρακτάρη»
Delivery: 6981809799 - 6970533926 - 2331073923

Στην πλειοψηφία του κόσμου που ζει στη Βόρεια Ελλάδα, όταν αναφέρεται το κεμπάπ, ο νους πάει αμέσως στις σούβλες και στα κάρβουνα. Ωστόσο για την Αθήνα και γενικότερα για τη Νότια Ελλάδα, το γνήσιο

κεμπάπ θεωρείται εκείνο με τον κιμά. Το real κεμπάπ δεν έχει τόσα υλικά, όσα τα μπιφτέκια ή οι κεφτέδες και ξεχωρίζει γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, για την ατόφια γεύση του καλοζυμωμένου, σχεδόν σκέτου κιμά και είναι τόσο ελαφρύ που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα!

Το  ψητοπωλείο που έφερε το γνήσιο κεμπάπ στη Βέροια ονομάζεται «Στάση Κεμπάπ» και βρίσκεται επί της οδού Βενιζέλου 56

Η νέα πρόταση μας έρχεται κατευθείαν από το Μοναστηράκι, εκεί όπου το Κεμπάπ θεωρείται η αγαπημένη καθημερινή συνήθεια των Αθηναίων, αλλά και των ξένων τουριστών.

Σταθερή Ποιότητα - Εκλεκτές γεύσεις - Φιλικές τιμές!

Το «Στάση για Κεμπάπ» άνοιξε πριν από ένα μήνα περίπου και συνδυάζει την εξαιρετική γεύση με τις ασυναγώνιστες τιμές. Ενδεικτικά, το ένα τεμάχιο προσφέρεται μόνο 1 ευρώ και το σάντουιτς από 1,80 ευρώ! Όλα τα σάντουιτς γαρνίρονται με πατάτες, ντομάτα, κρεμμύδι, κέτσαπ και μουστάρδα. 

Εκτός από το κεμπάμπ που είναι η σπεσιαλιτέ του καταστήματος μπορείτε ακόμα να απολαύσετε:

✔️ Πανσέτες
✔️ Σουβλάκι χοιρινό 
✔️ Μπιφτέκι
✔️ Φιλετάκια Κοτόπουλο


Ανοιχτά κάθε μέρα από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 10:30 το βράδυ. 

Τα τηλέφωνα παραγγελιών delivery είναι: 
⇾ 6981809799
⇾ 6970533926
⇾ 2331073923

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ