Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

OPEN DAYS – TRY ROBOTICS από 15 έως 23 Σεπτεμβρίου ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστικά μαθήματα

Κλείσε και εσύ τη θέση σου στα μοναδικά εκπαιδευτικά εργαστήρια ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. Παιδιά όλων των ηλικιών αλλά και ενήλικες μπορούν να παρακολουθήσουν ΔΩΡΕΑΝ τα εκπαιδευτικά εργαστήρια και να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο, τη ρομποτική, τον προγραμματισμό και το STEAM. Οι θεματικές ενότητες καθώς και το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι:

1. Robot Kids

Ηλικίες: 6 έως 10 ετών

Εισαγωγικό μάθημα ρομποτικής σχεδιασμένο για μικρά παιδιά σύμφωνα στα πρότυπα της Lego Education.

2. Robot Teens

Ηλικίες: 10 έως 13 ετών

Εισαγωγικό μάθημα ρομποτικής με ρομποτικό μηχανισμό Mindstorms EV3 και σύμφωνα με τα πρότυπα τις Lego Education.

3. Advanced Robotics

Ηλικίες:13+

Εισαγωγικό μάθημα ρομποτικής για παιδιά που έχουν εμπειρία με τα ρομπότ. Θα μελετήσουν περίπλοκους ρομποτικούς μηχανισμούς και θα προγραμματίσουν σύνθετες εντολές κίνησης.

4. Code Builders

Ηλικίες: 10 έως 16 ετών

Προγραμματισμός με το διεθνές εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Google CS First. Διδάσκονται έννοιες προγραμματισμού σε παιδιά και εφήβους που θα τους επιτρέψουν να δημιουργήσουν παιχνίδια, βίντεο και μουσική.

5. Drone Experts

Ηλικίες: 13+

Εισαγωγικό μάθημα γνωριμίας με τα Drones. Οι συμμετέχοντες θα πετάξουν ένα Drone μαθαίνοντας τα βασικά μίας πτήσης, προγραμματισμού και ελέγχου ενός Drone.

6. Meet the Robots

Ενήλικες

Εκπαιδευτική Ρομποτική για Γονείς. Ο σκοπός των εργαστηρίων είναι οι γονείς να γνωρίσουν με βιωματικό τρόπο την ρομποτική, το STEAM και τον προγραμματισμό όπως ακριβώς γίνεται με τα παιδιά τους.

Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής στη διεύθυνση http://www.dictiosi.gr/index.php/lego-rompotics/item/171-open-days-try-robotics-από-15-23-σεπτεμβρίου.html και κλείστε θέση σε ένα από τα ΔΩΡΕΑΝ εκπαιδευτικά εργαστήρια Ρομποτικής και Προγραμματισμού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ