Quantcast

http://picasion.com/

Άλλαξε η καθημερινότητα στη Βέροια - Πρόστιμο 150€ στους παραβάτες

Διαβάζοντας κανείς λεπτομερώς τα νέα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού σε Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια και όμορους νομούς, η πρώτη μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητα έχει να κάνει με την υποχρεωτική χρήση μάσκας
τόσο σε εξωτερικούς, όσο και σε εσωτερικούς χώρους, αλλά και στους χώρους εστίασης που επιτρέπονται πλέον μόλις 4 άτομα σ' ένα τραπέζι, άντε το πολύ 6 αν είναι συγγενείς πρώτου βαθμούς.

Εντάξει η απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12:00 τα μεσάνυχτα έως τις 07:00 της επομένης ήταν κάτι που το είχαμε συνηθίσει...


Την αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όπως πάρτι, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κ.λπ. το είχαμε εμπεδώσει όλο το καλοκαίρι...

Αλλά την χρήση μάσκας παντού και ότι στους χώρους εστίασης θα επιτρέπεται πλέον μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς α’ βαθμού, όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα ήταν κάτι που εξέπληξε πολλούς συμπολίτες μας!

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο αριθμός των κρουσμάτων στην Ημαθία αυξάνεται και έρχεται ένας πολύ δύσκολος χειμώνας. Μακάρι να πάνε όλα καλά, γιατί η οικονομία της περιοχής βρίσκεται στην... «εντατική»!

12 σχόλια:

  1. SAS TO EGRAPSA TON APRILIO DEN EPREPE NA KLISH THS EKLISIES, O AFORIZMENOS,AYTOS POU POLEMA THN EKLISIA ,KOULHS , DESTE ANARTISH MOU EDO STON BERIOTH,,,ERXETAI MEGALH SYNFORA,OLOI PREPH NA PARAKALESOUME THN PANAGIA MAS ,NA MESITEUSH STON XRHSTO ,,,,,ALIOS ALIMONO MAS ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από σήμερα δηλώνω ορθολογιστής και άπιστος σε ότι δε βλέπω. Αν κάποιος μπορεί να με πείσει με τα μάτια μου, ας το δηλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ND THA KATAPONTISTH APO TO 42 STO 20 EN MIA NYXTA ,,GIATH / TA EBALE ME TON OURANO ,,EKH DEN PEZOUNE KOULH ,,,NA KANOUME OLOI PROSEUXH ,NA MAS LYPHTHI O XRHSTOS MAS ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και αν καπνιζεις τι κανεις?
    τρυπα στη μασκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε οι εαυτοι σας όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι .....:) είπε κάποτε κάποιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Simofono me ton amartolo.metania alios imaste teliomenoi.gemise prodotes ke ipotaktikous i xora.opos panta.tha pume t psomi paomaki.ke opios gelai kala na pathi.xipnate perifanoi ellines.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα παιδια μας ειμαστε υποχρεωμενοι να τα στειλουμε σχολειο ομως!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν απειροι κλόουν σε αυτην την πολη.Τα σχολια σας δείχνουν ποσο πιθηκια ειστε και την τεραστια επιθυμία σας να εξωτερικευτει η αγραμματοσυνη σας. Για μια φορα βουλωστε το και καντε το σωστο μπας και δουμε ασπρη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άρθρο 306 - Ποινικός Κώδικας - Έκθεση

    1. Όποιος εκθέτει άλλον και έτσι τον καθιστά αβοήθητο, καθώς και όποιος με πρόθεση αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που το έχει στην προστασία του ή που έχει υποχρέωση να το διατρέφει και να το περιθάλπει ή να το μεταφέρει, ή ένα πρόσωπο που ο ίδιος το τραυμάτισε υπαίτια, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι μηνών.

    2. Αν η πράξη προκάλεσε στον παθόντα: α) βαριά βλάβη στην υγεία του, επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα ετών· β) το θάνατό του, επιβάλλεται κάθειρξη τουλάχιστον έξι ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποια 4 και 6 άτομα, για κάντε μια βόλτα στις καφετέριες να δείτε τι γίνεται, ο ένας επάνω στον άλλον είναι...Μετά πως να μην έχουμε κρούσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ