Quantcast

http://picasion.com/

Ο Ηλίας Νοβάκης νέος πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες στο Νοσοκομείο Βέροιας, για την εκλογή των οργάνων του Σωματείου Εργαζομένων και των Αντιπροσώπων τους για την ΠΟΕΔΗΝ. Ο συνδυασμός «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ» απέσπασε το ποσοστό του 81,7% εκλέγοντας 6 έδρες από τις 7 για το Διοικητικό Συμβούλιο και 3 έδρες εξ ολοκλήρου για την Ελεγκτική Επιτροπή. Για την ΠΟΕΔΗΝ απέσπασε το ποσοστό του 75,4% και εξέλεξε 4 από τους 5 Αντιπροσώπους. Η έβδομη έδρα για το Δ.Σ. καταχωρείται στον συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΑ.ΜΕ» ενώ ο πέμπτος αντιπρόσωπος για την ΠΟΕΔΗΝ καταχωρείται στον συνδυασμό «ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ».

Τα νεοεκλεγέν Δ.Σ. και Ε.Ε έχουν συνέλθει στην πρώτη τους συνεδρίαση, για την συγκρότηση τους σε Σώμα και κατόπιν των προβλεπόμενων διαδικασιών οι συνθέσεις έχουν ως εξής:

Διοικητικό Συμβούλιο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΟΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΜΠΑΜΠΕΤΣΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΤΑΜΙΑΣ: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ
ΜΕΛΟΣ: ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΛΙΜΝΙΔΟΥ ΑΣΗΜΙΝΑ
ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΓΚΟΝΤΡΙΑ ΦΡΟΣΩ
ΜΕΛΟΣ: ΝΤΟΒΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Για την ΠΟΕΔΗΝ εκλέγονται:

1. ΝΟΒΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2. ΧΟΝΔΡΟΜΑΤΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
3.ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4.ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
5. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

5 σχόλια:

  1. Nτρέπομαι για την κατάντια της Προοδευτικής Παράταξης.Έφτασαν οι δεξιοί να λαμβάνουν 80% μέσα στο Νοσοκομείο μας.Ντροπή για όλους μας.Οι Δακίτες που θα πρεπε να κρύβονται βγαίνουν τώρα με τέτοιο ποσοστό πρώτη δύναμη.Ντρέπομαι πραγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντί να ντρέπεσαι που είσαι αριστερός.

      Διαγραφή
    2. Σιγα μην ντράπηκες τωρα. Αριστερόστροφο, προοδευτικό και ντροπή, ειναι εννοιες τελειως αντίθετες. Τζαμπατζήδες της κακιας ώρας, νηστικοί της ευφορης κοιλάδας. Κοιτα λοιπον στον καθρέφτη κι αν δεν κάνει εμετό, μη μιλάς τουλάχιστον. Απο ντροπή. Χορτασαμε αριστεροσύνη και προοδευτισμό. Εσεις μεν την βολεύατε επι δεκαετίες, εμείς να πληρώνουμε τον λογαριασμό.

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΑΣΥΛΗΠΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΣ.ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΝ ΕΙΔΕ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ