Quantcast

http://picasion.com/

Νέα πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου η Ελένη Ατσάλου

Όλα τα ονόματα στο Δ.Σ.
Αλλαγή «σκυτάλης» είχαμε στο Εργατικό Κέντρο Βέροιας. Μετά από πολλά χρόνια ο Δημήτρης Ταχματζίδης αποχώρησε από την Προεδρία και την θέση του πήρε η Ελένη Ατσάλου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε κατόπιν συνεδρίασης των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βέροιας με θέμα την ανακατανομή αξιωμάτων, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17/09/2020. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Δ/Σ διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόεδρος: Ατσάλου Ελένη
Α’ Αντιπρόεδρος: Φυλακτάκης Νικόλαος
Β’ Αντιπρόεδρος: Αβραμίδης Χαράλαμπος
Γεν. Γραμματέας: Δομανόπουλος Κωνσταντίνος
Αν. Γεν. Γραμματέα: Αδάμ Βασίλειος
Ταμίας: Κιζιρίδης Αλέξανδρος
Έφορος: Πάσχου Σοφία
Μέλος: Ταχματζίδης Δημήτριος
Μέλος: Μισοκέφαλος Ιωάννης
Μέλος: Ιγνατιάδης Αναστάσιος
Μέλος: Λουκανόπουλος Απόστολος
Μέλος: Πεχλιβανίδης Νικόλαος
Μέλος: Μανόκου Δημήτριος
Μέλος: Σισμανίδης Μελέτιος
Μέλος: Μελιόπουλος Απόστολος

20 σχόλια:

  1. Α ζαντίνω (δηλ. θα τρελαθώ) τι άλλο θα δούμε.
    ΖΗΤΩ (ζήτω ή ζητώ) το εργατικό κίνημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά το εργατικό κέντρο έγινε "οικογένεια" , λυπάμαι πολύ , άμα ζούσε ο Ανδρέας , θα σας έστειλνε ! Ο Ταχματζίδης θα επιστρέψει στην θέση του στην ΔΕΥΑΒ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ποιος φωστήρας είσαι >>> οποιος και να εβγαινε παλι κατί θα λεγατε... μαμαλουκοι μπεεεεεε!!! δεν ασχολουμαι δεν ξερω κανεναν

      Διαγραφή
    2. Εσυ ποιος εισαι που ζορίστηκες; Και βέβαια μαμελούλοι και μπεεεε. Εμεις μπεεεε και άλλοι τη βόλεψή τους, για δεκαετίες τωρα , θα τους πληρώνουμε και την συνταξη επ αόριστον. Μαγκιά ε; Ομως ειδες κάποιες φορες κατι μπεεεε, τραβάν κατι κουτουλιές, που βλέπεις το Χριστό φαντάρο.

      Διαγραφή
    3. "Μαμαλούκος" αγράμματε είσαι με αυτά που γράφεις!Ο Ταχμ. θα συνεχίσει να πληρώνεται χωρίς να εργαστεί (άλλωστε δεν το έκανε ποτέ), θα είναι στη ΓΣΕΕ και θα έχει ένα επιπλέον μισθό και η δικιά του μεγάλη συνδικαλίστρια!ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΡΓΑΤΙΑ! Μαμαλούκοι!!!Μπεεεεε!!!

      Διαγραφή
  3. Μας δουλεύετε ρε σεις; Ποια νεα Πρόεδρος; Αυτη ειναι η πολιτική παιδεία μας. Ετσι νομίζαμε ήταν πριν εικοσι χρόνια.
    Τυφλα να εχει ο ΚΙμ Ιλ Σουγκ. Αντε απο δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καιρός ήταν να φύγει τόσα χρόνια έλεος κ δεν έγινε κ αμάν τίποτα στο εργατικό κέντρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!! Σιδηροκέφαλη και καλούς αγώνες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξαναγινε δεν το πιστευω. Ποσο πιο χαμηλα θα πεσουμε ακομα; εσεις στο ΔΣ τι κανεται; τρελλαθηκατε εντελως; Τι τους λιβανιζεται ακομα; Γινατε ολοι ρεζιλι, δεν το βλεπεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΣΥ που λες οτι δν εκανε τπτ εισαι σιγουρα απο αυτους που οταν ειχαμε
    Απεργίες καθόσουνα στο κανα-πεο ! Εχει προσφερει και με το παραπανω ο συγκεκριμένος !!! Το οτι δν το χρειάστηκες εσυ γιατι ετρωγες ολη τη μπλε μπα του εργοδότη σου και δν χρειάστηκες να βρεις καπου το τι ακριβως δικαιούσε και τα ετργωγες γιατι Φοβόμουνα δν σημαινει κατι αυτο!! Αγωνες διπλα στον εργαζόμενο παντα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιόν των υποστηρικτων (ενας ειναι βεβαίως βεβαίως)φαίνεται απο την χυδαιότητα που επέλεξαν. Δυστυχως, αυτοί ειναι που πάνε τη ζωή τους μπροστά εις βάρος όλων και όλοι εμείς , στο μεροκάματο το δύσκολο αλλά, την ψυχή μας καθαρή. Δεν ζητήσαμε ποτε τα ρέστα ενω χρωστούσαμε. Δεν τοχουμε να ειμαστε προκλητικά χυδαίοι.

      Διαγραφή
  8. Απο την πολυ ξινίλα ορισμένοι θα εχετε προβλημα
    Με τη χολή.... Ελα παμε για βγαλτε τηννν.... να γινεται καλυτεροι ανρθωποι Οχι κριτές των παντων !!! Δειτε αληθινά προβληματα της πολης σας και μη λετε αυτος ετσι και ο αλλος αλλιως !!! Πατε μπορστα στη ζωης σας... Φυγε ρε μαλ...κα ρε μπρο απο δω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουτε χολή, ουτε ξινίλα. Τα πραγματικά προβλήματα της πόλης, δημιουργούνται και διατηρούνται, επειδή κάποιοι "πολιτικοί" ταγοί, μόνο την πάρτη τους κοιτάνε. Αυτούς κοιτάμε κι εμείς άναυδοι απο την παντελή απουσία πολιτικής ευπρέπειας και τους κρίνουμε. Εάν ξέρεις, εχουμε αυτο το δικαίωμα ακόμη, στον τόπο μας. Πάντα θα λέμε αυτός ο πολιτικός έτσι και ο άλλος αλλιώς και ο τρίτος ουτε για τσοπάνος αν δεν ηταν το κόμμα. Το κανουμε , μηπως και καποια στιγμή, πάψει να εξαρτάται η ζωή μας, απο παρτάκηδες που καλοπερνούσαν και συνεχίζουν να καλοπερνάνε, αφου έθαψαν ολόκληρη χώρα. Και αντί να αυτοκτονήσουν απο τα αποκαίδια που άφησαν τόσα χρόνια, αυτοί έστρωσαν ψησταριά να ψήσουν κοψίδια και να συνεχίσουν το φαγοπότι. Κανείς στο απυρόβλητο και κάποτε επιτέλους να ορισθεί και η δίκη τους. Το πόσο αξιο λόγου ήταν και ειναι το κάποιο Εργατικό Κέντρο Βέροιας, φαίνεται απο την συμμετοχή στην όποια απεργία. Θλίψη ρε μαλ... ρε μπρο. Αυτά.

      Διαγραφή
  9. Απεργίες μπορούν να κάνουν μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Αυτοί δεν κινδυνευουν από τίποτα, διότι ειναι μόνιμοι. Άρα φίλτατε δημόσιε υπάλληλε μην το παίζεις ανωτερος απο τους άλλους, επειδη δηθεν κατεβαινεις σε απεργίες.
    Οι αγωνες κερδιζονται στις εκλογες κι οχι με πανό και ντουντούκες. Αλλά πως να στραφεις εσυ εναντιον αυτου που σε βολεψε, ή αυτου που θα σου δωσει προαγωγή. Κάνουμε και καμια πορεια για εξαγνιστουμε και να το παιξουμε επαναστατες, αλλα απο πισω στηριζουμε τα κόμματα εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το εργατικο κινημα εχει φαει το μεγαλυτερο πουλημα απο τις ηγεσιες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια! Καλή σταδιοδρομία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ακόμα και σε αυτούς του χαλεπους καιρούς παλεύουν και διεκδικούν.
    Από τα λίγα εναπομένοντα αναχώματα...
    Καλή θητεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο συνδικαλισμός τύπου εργατικού κέντρου, εδώ και πολλά χρόνια έπαψε να εκφραζει το εργατικό κίνημα, απόδειξη ή παντελή αδιαφορία των εργαζομένων σε κάθε κάλεσμα, από απεργία μέχρι ομιλία. Απλά μια παρέα φίλων με κοινά δραστηριοποιούνται απολαμβάνοντας τα όποια . Έπειτα από την τελευταία εξέλιξη νομίζω ότι ένας θεσμός ακόμη έκανε τον κύκλο του και τελειώνει άδοξα, την ώρα που αρχίζουν τα σοβαρά και τεράστια προβλήματα των εργαζομένων, λόγω παγκόσμιας αλλά και Ελληνικής κρίσης με σαφή ανακατάταξη των εργασιακών σχέσεων. Η Ιστορία του εργατικού κινήματος στην πόλη μας θα χρεώσει την αποτυχία αυτή στους υπεύθυνους και θα είναι αμείλικτη. Ευτυχώς ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θερμα συγχαρητηρια !! Αξια που βγαινει γυναικα προεδρος !! Οι υπολοιποι Ας πιουμ ξυδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ