Quantcast

http://picasion.com/

Μπήκαν, βγήκαν και ξαναμπήκαν οι μπάρες στον πεζόδρομο της Τσαλδάρη

Τι συνέβη;
«Πρεμιέρα» έκαναν χθες 7/9 οι μπάρες ελέγχου πρόσβασης στον πεζόδρομο της Βέροιας που τοποθετήθηκαν σε δύο σημεία εισόδου, επί της Βικέλα και επί της Τσαλδάρη. Η ενεργοποίησή τους έγινε το πρωί παρουσία Δημάρχου, Δημοτικής Αστυνομίας και ΕΛ.ΑΣ. με την είσοδο στον
πεζόδρομο πλέον να επιτρέπεται μόνο στους κατόχους ειδικών μαγνητικών καρτών και μόνο για περιορισμένη πρόσβαση. Μετά την ενεργοποίηση των μπαρών στη Βικέλα, ακολούθησε η ενεργοποίηση αυτών στην Τσαλδάρη, όπου πέφτοντας η μια μπάρα, διαπιστώθηκε πως ήταν μεγαλύτερη από ότι είχε προβλεφθεί και μπλόκαρε την κίτρινη λωρίδα κυκλοφορίας τυφλών.
Επί τόπου πάρθηκαν τα σωστά μέτρα, άμεσα απομακρύνθηκε, διορθώθηκε και σήμερα πλέον έχει επανατοποθετηθεί με ανεμπόδιστη τη λωρίδα τυφλών.


Αντίστοιχα στην είσοδο επί της Βικέλα, ο οδηγός τυφλών που αρχικά είχε «στρωθεί» σε ευθεία κατά μήκος της οδού, με την τοποθέτηση των μπαρών, η λωρίδα στο κομμάτι που έπεφτε κάτω από την μπάρα, στρώθηκε ξανά γύρω από το σύστημα των μπαρών.




5 σχόλια:

  1. Τά κίτρινα πλακίδια πού καθοδηγοῦν τούς τυφλούς εἶναι ὑπερβολικά ὀλισθηρά, ἰδίως ὅταν εἶναι βρεγμένα._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο τα 100 πραγματα που λες, τα 5 ειναι σωστα, επιτελους ειπες κατι σωστο μετα απο 6 μηνες

      Διαγραφή
  2. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται το αρχικο σχέδιο ηταν να μπει πιο πάνω τελικά τα βαλαν πιο κάτω όπως ναναι η μια μπαρα έχει σαν αποτέλεσμα να μη. μπορεί ο μαγαζάτορας να κατεβάσει τη τέντα και η απάντηση τους ήταν όπου θέλουμε τα βαζουμε και ακόμη Κόπηκαν γτ επίσης δν ειχαν προβλέψει πως θα περναν τα καρότσια με τις μάνες.Σκιστε τα πτυχία σας όσοι ασχοληθηκατε με έργο τζαμπα 😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναταν οι καρδιες αμπαρες .....στον Δημο , εκτος απο συναυλιες , ονομασιες Μικρουτσικου- Μεγαλουτσικου.... κοψιμο κορδελων και μπαρων γιατι δεν μας ανακοινωνει ο Δημος μας το εργο του στα σχολεια , καθαρισμο , μετρα για τον κορωνοιο...και αλλους Δημοσιους χωρους για τους πολιτες της πολης ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα παλικάρια δεν μέτρησαν όταν έπρεπε; Αλλά το έχουμε ξαναδεί το έργο πολλές φορές δυστυχώς και σε άλλα παραδοτέα από το εικονιζόμενο team.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ