Quantcast

http://picasion.com/

Μερομήνια: Πότε έρχεται βαρυχειμωνιά - Θα δούμε χιόνια;

Βγήκαν τα πρώτα μερομήνια και ο παρατηρητής Δημήτρης Τσούλης, από τα Νέα Στύρα της Εύβοιας, έδωσε στη δημοσιότητα τις προβλέψεις του. Σύμφωνα με αυτές, ο φετινός χειμώνας αναμένεται ιδιαίτερα βαρύς, ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και χιονισμένα Χριστούγεννα - ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Διαβάστε όσα προβλέπει ο κ. Τσούλης για την εξέλιξη του καιρού από τις 14 Σεπτεμβρίου 2020 έως και το τέλος του Αυγούστου 2021.

Σεπτέμβριος 2020

Από τις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινά η ανάλυση. Αίθριος ο καιρός στο πρώτο διάστημα, πιθανότητα για έντονη κακοκαιρία από 23 έως 27/9 με δυνατές καταιγίδες και μεγάλη πτώση θερμοκρασίας. Βελτίωση και λίγα φαινόμενα μέχρι το τέλος του μήνα.

Οκτώβριος 2020

Ξεκινά με ήπιο καιρό στο πρώτο πενθήμερο με ασθενή τοπικά φαινόμενα. Από τις 6 έως 10 του μήνα περισσότερες βροχές και καταιγίδεα και πτώση θερμοκρασίας. Άνομβρος στο υπόλοιπο διάστημα ο μήνας, δεν αναμένεται τίποτα το ιδιαίτερο

Νοέμβριος 2020


Ξεκινά με ήπιο καιρό κατά την πρώτη εβδομάδα. Από 7 – 11 αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες κατά διαστήματα. Μικρή βελτίωση στο μέσο του μηνός και άνοδος θερμοκρασίας. Πολύ σημαντική αλλαγή στο τρίτο δεκαήμερο Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος με συνεχείς ισχυρές κακοκαιρίες από τις 18/11 και μετά, χωρίς να αποκλείονται και πλημμυρικά φαινόμενα. Πτώση θερμοκρασίας και χιόνια ακόμη και σε σχετικά χαμηλά από 25-27.

Δεκέμβριος 2020

Ξεκίνημα με βελτιωμένο καιρό την πρώτη εβδομάδα, ίδιο μοτίβο με λίγα φαινόμενα και τη δεύτερη. Από τα μέσα του μήνα, αναμένεται βαρυχειμωνιά διαρκείας με συνεχόμενες κακοκαιρίες, πολλές βροχές και χιόνια όχι μόνο στα ορεινά.
Φτάνοντας, μάλιστα, προς τα Χριστούγεννα χιονοπτώσεις αναμένονται και στα πεδινά και παραθαλάσσια. Πιο έντονα και παρατεταμένα φαινόμενα στο διάστημα 24-29 Δεκεμβρίου.

Ιανουάριος 2021

Κρύος αλλά και βελτιωμένος καιρός στο πρώτο πενθήμερο. Άστατος έως τα μέσα του μήνα με βροχές και διαστήματα με χιόνια στα ορεινά. Πτώση και έντονη κακοκαιρία με χιονοπτώσεις σε χαμηλά υψόμετρα ή ακόμη και στα πεδινά από 18-23/1. Βελτίωση μετά και νέα κακοκαιρία 27 με 29 Γενάρη.

Φεβρουάριος 2021

Ξεκινά με κακοκαιρία με βροχές στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά, ίσως και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Βελτίωση στη συνέχεια και σχετικά ήπιος καιρός έως το τέλος του μήνα. Αρκετές βροχές τις τελευταίες μέρες του Φλεβάρη.

Μάρτιος 2021

Καθαρά χειμερινός με πολλές βροχές και χιόνια έως και σε χαμηλά υψόμετρα την πρώτη εβδομάδα. Μικρή βελτίωση μετά και νέες κακοκαιρίες από 17-26 με πολλά φαινόμενα και χιόνια ξανά σε χαμηλά υψόμετρα. Βελτίωση σημαντική τις τελευταίες μέρες του μήνα.

Απρίλιος 2021

Ξεκινά με καλό καιρό και έτσι θα συνεχίσει μέχρι και το τλεευταία δεκαήμερο όταν και αναμένονται αρκετές βροχές και καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας κατά περιόδους

Μάιος 2021

Ξεκινά με άστατο καιρό, βροχές και μπόρες την πρώτη εβδομάδα καλοκαίρι σχεδόν στη συνέχεια. Μπόρες και πτώση θερμοκρασίας από 21 έως 24.

Ιούνιος 2021

Καλοκαίρι από το ξεκίνημα του με ζέστη για το μεγαλύτερο διάστημα με εξαίρεση την περίοδο 21-25/6 όταν και αναμένονται μπόρες και καταιγίδες.

Ιούλιος 2021

Πολύ ζεστός αρχικά με καύσωνα στο πρώτο δεκαήμερο ακολουθούν τα μελτέμια μέχρι και το τέλος του μήνα. Δεν θα λείψουν φαινόμενα αστάθειας και μπόρες κατά το τρίτο δεκαήμερο.

Αύγουστος 2021

Κυρίαρχα τα μελτέμια στο πρώτο δεκαήμερο, αρκετή ζέστη στο υπόλοιπο του μήνα και με αστάθεια και μπόρες σε ενδιάμεσα διαστήματα.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ:

5 σχόλια:

  1. Tην Μπριστολ Ρόβερς να την παίξω διπλό ημιχρονο /ασσο τελικο το Σάββατο με την Σάντερλαντ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mέχρι τελη Νοέμβρη που μπορεις εισαι copy paste Accuweather..Μετά, μάλλον σε κοβω για φλυτζανακι του καφέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ποτε δεν θα ερθει βαρυχειμωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΙΟ...ΤΙ; ΟΧΙ; ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ;
    ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΞΕΧΑΣΑ...ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΣΙΟΣ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.....ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΥΧΟΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΔΟΙΟ...ΤΥΧΑΙΟ; ΑΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΑΣ ΠΡΡΡΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 4 τόνοι ξύλα για το τζάκι θα μου φτάσουν;Ή να παραγγείλω κάνα δυο ακόμα το Μάρτη μας έχει φουλ χειμώνα ..ο τύπος.. 🤣🤣🤣😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ