Quantcast

http://picasion.com/

Με όνειρα ξεκίνησαν τα τμήματα υποδομών του Φιλίππου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας η συγκέντρωση γονέων των ακαδημιών και αναπτυξιακών τμημάτων του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας για τη νέα χρονιά, όπου έδωσαν το παρών και παιδιά. Στην εκδήλωση, όπου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας και
υγιεινής, όπως αυτά ορίζονται από τις αρμόδιες διατάξεις , παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων επίσης ο Πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Πιτούλιας, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Λεωνίδας Ξανθόπουλος, αλλά και οι αθλητές μας, Τέβιν Φέρελ και Θάνος Παπάζογλου.

Ο κ. Πιτούλιας, πιστός στην φιλοσοφία του συλλόγου, κατά τον χαιρετισμό του αναφέρθηκε κυρίως στην σημασία που δίνει ο Φίλιππος Βέροιας στον αναπτυξιακό αθλητισμό, με σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν το βόλεϊ, να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα, να γυμναστούν, να διασκεδάσουν και μέσα από μεθοδική δουλειά να στελεχώσουν στο μέλλον την ομάδα μας.

Από την πλευρά τους ο υπεύθυνος του προγράμματος υποδομών, Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής και μέλος του τεχνικού επιτελείου του Φίλιππου Βέροιας, Δημήτρης Χριστοφορίδης με την προπονήτρια, Δάφνη Γκιόρσου, ενημέρωσαν τους γονείς για τον τρόπο δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομών του συλλόγου, αλλά και το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων. 

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων με γονείς- παιδιά και εγγραφές. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα των προπονήσεων, που θα πραγματοποιούνται στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας και θα διαρκούν 60 λεπτά, έχει ως εξής:

  • Τρίτη: 15.00-16.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια), 16.00-17.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
  • Πέμπτη: 17.00-18.00 (Παιδικό-Εφηβικό)
  • Κυριακή: 15.00-19.00 (Μίνι αγόρια-κορίτσια, Παιδικό, Εφηβικό)
Οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια συνεχίζονται!
  • Δημήτρης Χριστοφορίδης (Παιδικό-Εφηβικό, αγόρια 12-17 ετών ) 6974005196
  • Δάφνη Γκιόρσου, (ΜΙΝΙ αγόρια-κορίτσια, 8-12 ετών) 6986621129
Η οικογένεια του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας εύχεται σε όλους τους γονείς μία καλή χρονιά με υγεία και καλή πρόοδο στα παιδιά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ