Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η εξομολόγηση της Ράνιας στο Big Brother

Η Ράνια Καραγιάννη, η αγρότισσα από τη Βέροια στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, μιλώντας μ' έναν από τους διδύμους, έκανε μια εξομολόγηση, το απόγευμα της Κυριακής (6/9). Όπως αναφέρεται και στο βιογραφικό της, όπως εστάλη από τον ΣΚΑΙ, η Ράνια Καραγιάννη, είναι 28 ετών, κατάγεται από την Ημαθία και είναι αγρότισσα. Ζει με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό 500 κατοίκων, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Έτσι λοιπόν έχει μεγαλώσει σε μια συντηρητική οικογένεια.
«Μεγάλωσα με πολλά άτομα μέσα στο σπίτι. Μεγαλώσαμε με κάποιες άλλες αρχές. Ο παππούς μου ήταν και της εκκλησίας. Σε κάποια πράγματα ο παππούς μου είχε δίκιο. Μια φορά κοιμόμουν και προσπαθούσε να μου βγάλει την αλυσίδα από το πόδι. Πίστευε πάρα πολύ.
Ευχαριστώ το Θεό που μου έχει δώσει ένα σπίτι μια οικογένεια. Είμαι πολύ τυχερή», είπε μεταξύ άλλων η όμορφη Βεροιώτισσα.

1 σχόλιο:

  1. Κεφαλοχωρίτισσα είναι η κοπέλα.. Φαγωθήκατε βεροια κ Βέροια! ! Κεφαλοχώρι κοινότητα Αντιγονιδών, Δήμου Αλεξάνδρειας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ