Quantcast

http://picasion.com/

Ξέσπασε η Ράνια: «Λένε στη Βέροια ότι με έβαλε στο παιχνίδι ο γκόμενος μου»

Πυρ και μανία έγινε η Ράνια Καραγιάννη για τα όσα ακούγονται για την ίδια στην γενέτειρά της. Η όμορφη ξανθιά παίκτρια είχε μια έντονη συζήτηση μ' έναν συμπαίκτη της στο σαλόνι του Big Brother και αναφέρθηκε στα κουτσομπολιά που ακούγονται για εκείνην στο χωριό της. Η εντυπωσιακή
αγρότισσα, η οποία κατάφερε από την πρώτη στιγμή να κερδίσει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών της, δεν μπορούσε να κατανοήσει τις κακίες του κόσμου, ότι δήθεν μπήκε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, μόνο και μόνο γιατί έχει κάποιο «βίσμα». Ειδικότερα, λένε ότι την έβαλε στο παιχνίδι ο γκόμενός της, ο οποίος έχει ισχυρές γνωριμίες με το τηλεοπτικό κανάλι.

7 σχόλια:

  1. Και εμεις τι να κάνουμε?Να βάλουμε την γάτα μας να κλαψει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε όχι! Έχει γκόμενο; Ε δεν την ψηφίζω μου κατέστρεψε κάθε ελπίδα που είχα γιατί την βλέπω χρόνια. Είμαι ο γείτονας έχω το παραδίπλα χωράφι, κάθε μέρα την έβλεπα να πηγαίνει στη δουλειά και έκανα όνειρα. Κρίμα Ρανια κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τιμωρία θα τον βάλεις να δουλέψει στο χωράφι. Όσο θα είσαι εκεί, στείλτον για κλάδεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γω συβαδελφε αγροτη νοικιασα τα παραδιπλανο χωραφι μονο και μονο να τη βλεπω πως τρυγαει τα ... ροδάκινα! Τι αδικη που ειναι η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έμπα Ρετζέπ Ταγίπ! Δεν υπάρχει αλλιώς Σωτηρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η είδηση της χρονιάς , αυτό θα πει ενημέρωση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό κάνεις ο κόσμος θα λέει, κακό κάνεις πάλι ο κόσμος θα λέει, ότι και να κάνεις πάντα θα λέει! Δυστυχώς! Πάντα θα υπάρχει ένας Αντώνης, ένας Γιώργος, ένας Γιάννης, μία Μαρία, μία Ελένη η μία Χριστίνα, τί να κάνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ