Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεκινούν οι βόλτες με τα κοινόχρηστα ποδήλατα στη Βέροια

Έτοιμα προς χρήση σε 4 σταθμούς στο κέντρο της πόλης
Τοποθετήθηκαν στους τέσσερις σταθμούς στο κέντρο της πόλης τα κοινόχρηστα ποδήλατα του δήμου Βέροιας, έτοιμα προς χρήση από τους πολίτες. Τα 28 ποδήλατα διατίθενται μέσω ενός αυτοποιημένου συστήματος
μίσθωσης που υπολογίζει τον πραγματικό χρόνο χρήσης των ποδηλάτων και την χρέωση που αντιστοιχεί. Το σύστημα μπορεί να εξυπηρετήσει πολίτες οι οποίοι μπορούν να εγγραφούν ως συνδρομητές και να διαθέτουν ειδική ηλεκτρονική κάρτα για να παραλαμβάνουν ποδήλατα αλλά και περιστασιακούς χρήστες όπου με την χρήση του κινητού τηλεφώνου τους μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε ποδήλατα.
Οι τέσσερις σταθμοί βρίσκονται στην πλατεία Κόρακα, στην πλατεία Ωρολογίου, στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην πλατεία Ελιάς. 

Για περισσότερες πληροφορίες, τον τρόπο χρήσης, αναλυτικές οδηγίες και χρεώσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δήμου Βέροιας veroia.easybike.gr/el















12 σχόλια:

  1. Καλες βολτες παιδια (μεγαλα και μικρα). Και καλες σούζες, πάντα με κρανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μείνει ενα απο τους γύφτους, εμενα να μου περάσετε χαλκά στη φτέρνα. Και ξαμοληθείτε για τα περι ρατσισμού και άλλα κουραφέξαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην αφήσουν οι Σομαλοί τους υπόλοιπους ...''ενδιαφερόμενους''.

      Διαγραφή
    2. Τα πιτσιρίκια Ρομά θα κάνουν πάρτυ.Σε δέκα μέρες δεν θα υπάρχουν ούτε τα μισά από τα ποδήλατα

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία προσπάθεια αλλά σε μερικές εβδομάδες δεν θα υπάρχει τίποτα, από τους γιούφτους, από τους λαθρομετανάστες, και από τους γνωστούς μπαχαλάκηδες της πόλης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωω απίστευτη επιτυχία απο τη Δημοτική Αρχή.
    Χωρίς το σχεδιασμό κατάλληλων και ασφαλών ποδηλατοδρόμων τοποθετεί ποδήλατα..

    Και μεγάλη προσοχη στα αδέσποτα που θα τρέχουν πίσω απο τους ποδηλάτες!!!!

    Πολιτισμένη πόλη!
    Εύγε, εύγε στη Δημοτική Αρχή!
    Καρφωμένα σανιδια στην Πλατεία Ελιάς αλλά τα ποδήλατα ποδήλατα!
    Βάναυση κακοποίηση της πολης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πλακωθούν λαθρο με γιουφτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ποδήλατα μας έλειπαν για να δείξουμε το πολιτιστικό μας επίπεδο, το ότι λίγα μέτρα πιο κάτω ο κόσμος ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ πίσω από τους θαμνους γιατί δεν υπάρχουν δημόσιες τουαλέτες δεν ενοχλεί κανένα. Έχουμε ποδήλατα όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος προλάβει να κάνει βόλτα πριν τα σηκώσουν οι γύφτοι σίγουρα θα τον φάνε τα σκυλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπά, μπά! Διαφημίζουν κἄτι κοινόχρηστο καί ξέχασαν ν' ἀναφέρουν ἀποστάσεις, γάντια, ἀντισηπτικά, πλύσιμο χεριῶν, μάσκες - φίμωτρα καί τέστ γιά «κρούσματα» κοροϊδοϊοῦ! Πῶς τὤπαθαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλά ποδήλατα βλέπω κι όχι ηλεκτρικά. Ήθελα να ήξερα με τις ανηφόρες που έχει η Βέροια, πως θα τα χρησιμοποιεί κάποιος που δεν είναι ποδηλάτης.. Να πάρεις ποδήλατο να πας να πληρώσεις ΔΕΗ-ΔΕΥΑΒ να δω πως γυρνάς κέντρο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άμα δεν δεν σε πάρουν στο κυνήγι οι σκύλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ