Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατέληξε ηλικιωμένος με κορωνοϊό από τη Βέροια

Στο ΑΧΕΠΑ νοσηλεύεται ο γιος του
Τρεις νέες απώλειες συμπολιτών μας από κορωναϊό καταγράφηκαν το πρωί της Τρίτης, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στη χώρα μας στους 388. Μεταξύ τους και ένας ηλικιωμένος άνδρας 90 ετών από τη Βέροια, που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο από τις 21 Σεπτεμβρίου και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Πρόκειται για τον πέμπτο θάνατο από κορωνοϊό που μετράει η Ημαθία. Μάλιστα, θετικός στον κορωνοϊό έχει διαγνωσθεί και ο γιος του εκλιπόντα, ο οποίος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Οι δύο άλλοι θάνατοι αφορούν σε έναν 76χρονο από την Αθήνα και σε έναν 79χρονο από τα Γιαννιτσά ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης  «Παπανικολάου» και είχε υποκείμενα νοσήματα.

5 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Καλα κοροιδευομαστε;;; στα 90 δεν ειχε απολυτως τιποτε αλλο;;; οι θανατοι απο "βαθεια" γεραματα φαινεται τελειωσαν....η οι Νοσοκομειακες λοιμωξεις εξαφανησθηκαν !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. ...Και συγγνώμη, που κόλλησε? Στο καφενείο, στο S/M, ή έβγαλε βόλτα το σκύλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Του το κουβάλησαν στο σπίτι διάφοροι ανεύθυνοι, όπως όσοι καλή(;) ώρα θεωρούν ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός...

      Διαγραφή
  3. Είσαι πρόβατο φίλε φίλη γιατί 90 χρονών απο κορωνοϊό; είπε ότι είχε υποκείμενο νόσημα .Ενημερώσου για τα υποκείμενα νοσήματα και μετά να λές τις βλακείες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ