Quantcast

http://picasion.com/

Κατέληξε 71χρονος από Βέροια που είχε κορωνοϊό!

Νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης - Είχε υποκείμενα νοσήματα
Ένας ακόμη συμπολίτης μας που είχε διαγνωσθεί με κορωνοϊό έχασε την μάχη με την ζωή. Δυστυχώς, μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από την φονική γρίπη στην Ελλάδα, καθώς σήμερα κατέληξε άλλος ένας ασθενής. Πρόκειται για έναν 71χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και είχε υποκείμενα νοσήματα. Κατοικούσε σε χωριό του δήμου Βέροιας και ο θάνατός του έχει σκορπίσει θλίψη στην περιοχή. Οι νεκροί στη χώρα φτάνουν πλέον τους 308.

5 σχόλια:

  1. Είναι απορίας άξιον, τόσους μήνες, για ποιον λόγο δεν αναφέρουν και τα υπόλοιπα υποκείμενα νοσήματα? Μήπως θα μειωθεί η σημασία του κορονωϊού και έτσι η μάζα των ανθρώπων δεν θα πειστεί από την προπαγάνδα της υπερβολής? Βέβαια τα ερωτήματα είναι ρητορικά, γιατί η απαντήσεις είναι προφανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κορονοϊο μόνο πεθαίνουν το 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Φοβαμαι πως δε θα ειναι ο τελευταίος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε Hellas Macedonia δε ντρέπεσαι λιγο που θέλεις να λέγεσαι και «Μακεδονας», ανάξιε; Δε σέβεσαι το θάνατο του ανθρώπου και τον πόνο της οικογένειας του, μόνο την ανωμαλία έχεις στο κούφιο σου κεφάλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εεε ο Hellas Macedonia δεν φερθηκε ασεβως προς το θανατο συμπολιτη μας, απλα αναφερθηκε στο γεγονος της ελλειψης ενημερωσης για τα υποκειμενα νοσηματα αυτων που αποβιωνουν το τελευταιο διαστημα. Και επισης, δεν ειναι ανωμαλια στον εγκεφαλο να αναλυεις οτι σου πλασαρουν. Πριν σχολιασουμε καλο θα ηταν να διαβαζουμε και να κατανοουμε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ