Ικανοποίηση στην Α.Δ. Ημαθίας για την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου

Έργο άκρως σημαντικό για την Ελληνική Αστυνομία χαρακτηρίζει η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας την ανέγερση του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην πόλη της Βέροιας. Το πρώτο βήμα για την ικανοποίηση ενός πάγιου αιτήματος για μετεγκατάσταση σε νέο κτίριο που να μπορεί να εξυπηρετεί τις ανάγκες της υπηρεσίας, έγινε την Κυριακή 27/9, με την αυτοψία και οριοθέτηση του χώρου της σκαπτικής ανασκαφής, σε σημείο πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Βέροιας. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας με αφορμή την οριοθέτηση, εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Κατόπιν του από 19-08-2020 Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, ξεκίνησε, παρουσία εκπροσώπων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και της Ε.Α.Υ.Ν.Ημαθίας, αυτοψία και οριοθέτηση του χώρου της σκαπτικής ανασκαφής, στο πλαίσιο του έργου ανέγερσης του Νέου Αστυνομικού Μεγάρου Ημαθίας. 

Γίνεται μνεία ότι το εν λόγω έργο θα υλοποιηθεί σε παραχωρηθέν τμήμα του Δημοσίου ακινήτου με Β.Κ. 342 και κατόπιν προγενέστερων ενεργειών που αφορούν τη σύνταξη ανάλογων μελετών και οικονομικών εγκρίσεων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Πρόκειται για ένα έργο άκρως σημαντικό για την Ελληνική Αστυνομία καθ’ όσον με την υλοποίησή του διασφαλίζονται όχι μόνο προς το Αστυνομικό Προσωπικό αλλά και προς του πολίτες αναβαθμισμένες υπηρεσίες.

1 σχόλιο:

  1. Το Διοικητήριο των μεγάλων Καλαϊτζίδη και Τζιτζι τι γίνεται; Το κατάπιε το ποτάμι; Μόνο στις (φτιαχτές) τούρτες θα το βλέπει! Ντροπή και αίσχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ