Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθημερινά στους δρόμους της Βέροιας οι γερανός της Αστυνομίας

Μπήκε ο Σεπτέμβριος, ανοίγουν σε λίγες ημέρες τα σχολεία, επιστρέφουν σιγά σιγά και οι τελευταίοι αδειούχοι και μαζί τους και η πόλη στους κανονικούς -ελπίζουμε- φθινοπωρινούς ρυθμούς. Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφουν περισσότερα αυτοκίνητα στο κέντρο της Βέροιας, με την κίνηση ειδικά τις πρωινές ώρες να αυξάνεται καθημερινά. Που σημαίνει μεταξύ άλλων, παράνομα παρκαρίσματα και διπλοπαρκαρισμένα, που δυσχεραίνουν την κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της πόλης.
Για το λόγο αυτό, από σήμερα το πρωί και πλέον σε καθημερινή βάση, θα βρίσκεται στους δρόμους της Βέροιας ο γερανός της ΕΛ.ΑΣ., όπου σε συνεργασία με την Δημοτική Αστυνομία θα περιπολεί και θα επεμβαίνει όπου χρειαστεί, με σκοπό τη διευκόλυνση και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, την απελευθέρωση χώρων στάθμευσης ΑΜΕΑ, ραμπών διάβασης ατόμων με αναπηρία, χώρους φορτοεκφορτώσεων κλπ. 

Μπορεί να επιστρέφει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του αλλά και ο κάθε παράνομος... στον γερανό!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ