Φθινοπωρινές ψαριές κατευθείαν στο πιάτο μας από την «Ψαροπούλα»

Απολαύστε τες στο μεγάλο και άνετο μπαλκόνι
Καλό Φθινόπωρο στη Βέροια λέμε μόνο για τις ψαριές της «Ψαροπούλας», γιατί το Φθινόπωρο οι θάλασσες δίνουν πλούσιες ψαριές και η «Ψαροπούλα» πάντα τσιμπάει για εμάς τα καλύτερα. Κατά τα άλλα η καλοκαιρινή διάθεση κρατάει ακόμα, όπως και η
επιθυμία μας για ολόφρεσκα ψάρια. Από τα μικρά, που τσιτσιρίζουν στο τηγάνι και συνοδεύουν υπέροχα το ουζάκι μας, μέχρι και τα μεγάλα, ιδιαίτερα ψάρια που μαγειρεύονται και σερβίρονται σωστά στην «Ψαροπούλα» και τα απολαμβάνουμε με ένα δροσερό κρασί.

Και φυσικά δεκάδες μεζέδες, ορεκτικά και σαλάτες. Με υψηλή ποιότητα και σωστές τιμές, η «Ψαροπούλα» αποτελεί χρόνια τώρα τον νούμερο ένα ψαρο-προορισμό στη Βέροια. Η ψαριέρα της κρύβει καθημερινά εκπλήξεις και νοστιμιές για όλα τα γούστα. Θα την βρείτε καθημερινά στη Λ. Στρατού 23 στη Βέροια, στο νησιώτικο μπαλκόνι της ή στην κλιματιζόμενη αίθουσα.

Τηλ. 2331060199


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ