Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλικό προετοιμασίας για τον Φίλιππο - Νίκησε με 70-35 τους Ίκαρους Γιαννιτσών

Φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα έδωσε χθες Σάββατο στις 16.00 στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου η ομάδα της Βέροιας, αντιμετωπίζοντας τη νεοφώτιστη στη Γ' Εθνική ομάδα των Ίκαρων Γιαννιτσών. Η αναμέτρηση αυτή ήταν η πρώτη μιας σειράς φιλικών αγώνων για την ομάδατου Φιλίππου και ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα ξεμούδιασμα κι ένα εκτεταμένο rotation εκ μέρους του προπονητικού team. Ο επόμενος φιλικός αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στη γειτονική Μελίκη με αντίπαλο την τοπική ομάδα. 

Για την ιστορία, το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 70-35 υπέρ της ομάδας μας. «Ευχόμαστε ολόψυχα στη φίλη ομάδα των Ικάρων Γιαννιτσών (του φίλου coach Ανδρέα Οκλαλιώτη και του παλιού παίκτη της ομάδας μας Δημήτρη Σαμαρά) καλή επιτυχία στο επερχόμενο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ