Ευχές Τσαβδαρίδη για τη νέα σχολική χρονιά

Από το Βουλευτή Ημαθίας Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής: «Στην αρχή της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι ολόψυχα στις μαθήτριες και στους μαθητές των σχολείων μας, υγεία, δημιουργικότητα και καλή φώτιση έτσι ώστε να ξεκινήσουν μία ακόμη απαιτητική αλλά και όμορφη
πορεία απόκτησης γνώσης, διάπλασης ήθους, ενδυνάμωσης χαρακτήρα και διεύρυνσης κοινωνικής καλλιέργειας. Οι ίδιες ειλικρινείς ευχές μου συνοδεύουν και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών, που με την καθοδήγηση, τη φροντίδα, την επιμονή, την υπομονή, τη δοτικότητα και κυρίως την αγάπη τους βρίσκονται πάντα δίπλα στη μαθητιώσα νεολαία, διδάσκοντας με τον λόγο αλλά κυρίως με το παράδειγμα.

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες εν μέσω πανδημίας που αντιμετωπίζουμε, ας μας κάνουν όλους πιο υπεύθυνους, πιο συνεργάσιμους, πιο ψύχραιμους, προκειμένου ενωμένοι ως κοινωνία και εκπαιδευτική κοινότητα να εστιάσουμε στη γνώση, προστατεύοντας παράλληλα την υγεία και την ασφάλεια όλων ως κόρη οφθαλμού. Με σεβασμό στην επιστημονική μέθοδο, με σεβασμό στους κανόνες, με σεβασμό στον συνάνθρωπο. Καλή σχολική χρονιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ