Quantcast

http://picasion.com/

Έσπασε το φράγμα των 21.000 like στο Instagram

Η καριέρα της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου έχει απογειωθεί και αυτό φαίνεται τόσο από τις επαγγελματικές συνεργασίες της, όσο και από την απήχηση που έχει μέσα από τα social media. Η σύζυγος του πλαστικού χειρούργου της Βέροιας Αριστομένη Γιαννόπουλου ανέβασε μια φωτογραφία στο
Instagram που προκάλεσε καταιγισμό από like και αμέτρητα σχόλια από τους θαυμαστές της. Το εκρηκτικό μοντέλο, με τις τέλειες αναλογίες, πόζαρε με το σούπερ σέξι μπικίνι της επάνω σ' ένα βράχο, με αποτέλεσμα να προκαλέσει διαδοχικά «εγκεφαλικά» επεισόδια στον ανδρικό πληθυσμό. Είναι ίσως η πρώτη φορά που κατάφερε να αποσπάσει πάνω από 21.000 like! Ένα εξωπραγματικό νούμερο που θα το ζήλευαν πολλές Influencer που ασχολούνται επαγγελματικά με το Instagram.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou) στις

11 σχόλια:

  1. Αληθεια; μπραβο το κορίτσι. Καμαρωνω και είμαι περήφανος σαν βεροιωτης που εχει 21000 ακόλουθους! Η ζωή μου ξαφνικά έχει νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε γράψε καμία σοβαρή είδηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευτυχώς που το έμαθα Κυριακή θα βγω ταβέρνα το μεσημέρι να φάω με όρεξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπουτάκι, βυζάκι, αυτή είναι η κατάντια μας. Η Τουρκία ΑΕΠ 800 δις και μέσω όρο πάνω από 3 γεννήσεις και εδώ στην μπανανία ΑΕΠ 180 δις και 1,3 γεννήσεις ανά γυναίκα. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θΑ ΠΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΤΣΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μια στα 4 δεν έχει να ανεβάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας έφαγε η ζήλια προσέξτε μην δαγκώσετε τη γλώσσα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ