Quantcast

http://picasion.com/

Εντολή Κικίλια για αυξημένη ετοιμότητα στα νοσοκομεία των νομών Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Κιλκίς

Εντολή για αυξημένη ετοιμότητα στα νοσοκομεία των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς και εντατικοποίηση των ελέγχων από τον ΕΟΔΥ έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα, εντολή στους διοικητές της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παναγιώτη Μπογιατζίδη και
της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δημήτρη Τσαλικάκη να θέσουν τα νοσοκομεία των νομών Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας έδωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας και ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα, να ενταθούν οι έλεγχοι που πραγματοποιούνται από τα κλιμάκια και τις ΚΟΜΥ του Οργανισμού στην περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας.

Νωρίτερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας, με τη συμμετοχή του γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκου, του γ.γ. Υπηρεσιών Υγείας Γιάννη Κωτσιόπουλου και του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, όπου και αναλύθηκαν τα επιδημιολογικά δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στην περιοχή, έπειτα από τη γνωστή συρροή κρουσμάτων.

3 σχόλια:

  1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΕΠΟΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΣΤ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΥΡΗΝΕΣ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΝΤΩΝ.
    ΕΙΠΑΤΕ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει πνευμονιολογος στο νοσοκομείο Βέροιας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MPROSTA STOUS PSIFOUS SYGA MHN KANANE ELENXOUS ,,,AFORIZMENH KYBERNHSH ,KAI AFORIZMENOS KOULHS TH PERIMENHS ,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ