Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«PITOS Group»: Η σχολική χρονιά ξεκινά με σωστό φωτισμό

Φώτισε σωστά, διάβασε σωστά
Η σχολική χρονιά ξεκινά με σωστό φωτισμό, καθώς αποτελεί βασική προϋπόθεση για καλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότερο διάβασμαΣτο κατάστημα «Pitos Group» στην οδό Βικέλα 1 στο κέντρο της
Βέροιας, θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα πορτατίφ που όχι μόνο θα συμβάλουν σε πιο αποδοτική και ξεκούραστη μελέτη αλλά θα ανανεώσουν και το γραφείο σας! Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας ηλεκτρολογικού υλικού «Pitos Group», θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό, ανάλογα με τον χώρο σας και τις ανάγκες σας.
Ο φωτισμός θα πρέπει να διαθέτει εξαιρετική χρωματική απόδοση (CRI) και να είναι ομοιόμορφος. Σαν γενικός κανόνας, το ιδανικό χρώμα φωτισμού για διάβασμα είναι το 3000 -4000 KELVIN, ενώ η απόδοση της φωτεινής πηγής πρέπει να είναι περίπου ίση με 500 lumens και το αποτέλεσμα περίπου 500 lux. Η φωτεινή πηγή θα πρέπει να τοποθετείται από την αντίστροφή πλευρά του χεριού γραφής.

Επισκεφθείτε το κατάστημα «Pitos Group» στην οδό Βικέλα 1 στο κέντρο της Βέροιας και γνωρίσετε την τέχνη του φωτισμού. Γιατί στην εταιρεία «Pitos Group»... μελετάμε και φωτίζουμε σωστά!.

«PITOS Group»

Βέροια: Βικέλα 1, Βέροια 
Τηλ. 2331077670 

Βέροια: Λεωφόρος Στρατού 33 
23310-74490 

Νάουσα: Χατζημαλούση 6 
23320-28974

instagram: pitosgroup




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ