Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική δράση για τον κορωνοϊό στην Πλατεία Δημαρχείου

Μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε σωστά τη μάσκα, τα αντισηπτικά και να τηρούμε τα μέτρα πρόληψης
Ενημερωτική Δράση για τον covid-19 διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας με φορείς της πόλης, με στόχο να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο τους πολίτες,
μεκεντρικό μήνυμα, «Συνεχίζουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, λαμβάνοντας σωστά και προσεκτικά όλα τα μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον covid-19». 

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020, στην Πλατεία Δημαρχείου, από τις 9:30 το πρωί, όπου οι εκπρόσωποι του Δήμου Βέροιας, της Δημοτικής Αστυνομίας, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Παράρτημα Βέροιας, θα ενημερώσουν τους πολίτες για την ορθή χρήση της μάσκας και των αντισηπτικών, καθώς και τη σωστή τήρηση όλων των απαιτούμενων μέτρων πρόληψης. Επίσης, στο πλαίσιο της ενημέρωσης οι εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα μοιράσουν μάσκες στους πολίτες. 

Τηρούμε τα μέτρα και μένουμε ασφαλείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ