Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτροπή ΙΧ το πρωί στην Εγνατία - Στο Νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου 2020 στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός ατόμου. Συγκεκριμένα, ήταν λίγο πριν τις 8 το πρωί, όταν άνδρας οδηγός ΙΧ που κινούνταν στο ρεύμα προς Βέροια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες,
μεταξύ κόμβου Κουλούρας και κόμβου Βέροιας, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί της πορείας του και να προσκρούσει στο τσιμεντένιο στηθαίο της Εγνατίας. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία και κλιμάκιο της Τροχαίας Βέροιας η οποία ερευνά και τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. Η κυκλοφορία στην αριστερή λωρίδα στο ρεύμα προς Βέροια διεκόπη προσωρινά, μέχρι την απομάκρυνση του οχήματος και τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

φωτογραφία αρχείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ