Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε πιστοποιημένη παιδική χαρά στον Κοπανό

Εγκαινιάστηκε από τον δήμο Νάουσας η πρώτη πιστοποιημένη παιδική χαρά στον Δήμο, η παιδική χαρά του παιδικού σταθμού Κοπανού. H πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Στέλλα Αραμπατζή σε δηλώσεις της τόνισε τα εξής: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην πρώην πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Μαλάκη που παραβρέθηκε και επί των ημερών της ξεκίνησε το έργο αλλά και στον πρόεδρο της Επιτροπής Πιστοποίησης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και αγαπητό συνάδελφο Αντιδήμαρχο του Δήμου Βέροιας κ. Βασίλη Παπαδόπουλο, όπως και σε όλους τους εργαζόμενους του Δήμου μας και του Νομικού Προσώπου που συνέβαλαν στην αποπεράτωση του σημαντικού αυτού έργου».

4 σχόλια:

  1. Oἱ μάσκες δέν εἶναι παιδική χαρά, ἀλλά παιδική θλῖψι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι τα κανάλια πολλές φορες υπερβάλουν στην παρουσίαση ρεπορτάζ σχετιζόμενου με τον Κορωναίο και βαζουν εντονες μουσικές δεν αναιρεί το ποσό επικίνδυνος είσαι. δεν υπάρχει αντίσωμα (εμβόλιο) για τον ιο. καταλαβες? εκτος αν δεν εχεις κανει ποτε εμβολιο (αντισωμα)σε παιδικά ηλικια, στρατο, γριπες, ταξίδια σε χωρες του τριτου κοσμου κτλπ αρα εχεις ολα τα ατνισωματα και θα μπορουσες να προσφερεις εθελοντικα στην ευρεση εμβολιου, διοτι καποιο αντισωμα θα υπαρχει στο οργανισμο σου που καταπολεμάει και τον covid-19 και ολους τους ιους.

      Διαγραφή
    2. χαχαχαχα άσε μας ρε κακομοίρη

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε 19 Σεπτεμβρίου 2020 - 6:10 μ.μ.
      Ὁ κοροϊδοϊὸς εἶναι θανατηφόρος καί ἐπικίνδυνος ὅσῳ καί μία ἠπία ἕως μετρία γρίππη. Τά ἐμβόλια γιά τέτοιους ἰούς σἂν τῆς γρίππης καί τοῦ κορωνοϊοῦ, λόγῳ τῆς συχνῆς μεταλλάξεώς των ἔχουν ἐπιτυχία (δημιουργία ἀνοσίας) ἀπό 25% ἕως 75% τῶν ἐμβολιαζομένων, ἡ ὁποία μάλιστα δέν διαρκεῖ πέραν τοῦ ἔτους. Ὅποια δήποτε σύγκρισι μέ τούς ἰούς καί τά ἐμβόλια τῆς παιδικῆς ἡλικίας εἶναι ἄκυρος. Τά ἐμβόλια π.χ. τῆς πολυομυελίτιδος καί τῆς φυματιώσεως τά ἔκανα φυσικά. Τό ἀντιγριππικό δέν μοῦ τό συνιστᾷ οὔτε κἂν ὁ ΩΡΛ μου καί δέν τό κάνει οὔτε ὁ ἴδιος. Τό αὐτό προτίθεμαι νά κάνω καί γιά τόν κοροϊδοϊό. Μόνον διά τῆς βίας θά μ' ἐμβολιάσουν. Κατάλαβες;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ