Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σαββατοκύριακο με σούβλες στο «Παλιό Ποδήλατο» - Και με άνετη αυλή για όλους!

Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι
Σαββατοκύριακο με έκτακτα περιοριστικά μέτρα στη Βέροια αλλά η όρεξή μας για μια μίνι απόδραση κοντά στην πόλη, για καλό φαγητό, τσιπουράκια και παγωμένες μπύρες δεν μας κόβεται με τίποτα! Και αυτό το ΣΚ, πάρτε την οικογένεια ή την παρέα σας και ανεβείτε στη Ραχιά για να απολαύσετε καλό φαγητό, σούβλες, δροσιά και καθαρό αέρα. Η μεγάλη αυλή του «Παλιό Ποδήλατο» ενδείκνυται και για μεγαλύτερες παρέες, αφού μπορεί να μας βολέψει άνετα όλους, σύμφωνα με τα νέα μέτρα και με την προβλεπόμενη απόσταση ασφαλείας.

Ιδανικό μέρος για μικρούς και μεγάλους αλλά και για τους μερακλήδες, αφού Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι το «Παλιό Ποδήλατο» βάζει μπρος και τις σούβλες, με όλα τα καλά! Ελάτε να τα δοκιμάσετε!
Και φυσικά με όλες τις υπόλοιπες επιλογές από το μενού του «Παλιό Ποδήλατο», της ώρας, μαγειρευτά, ορεκτικά, σαλάτες και μεζέδες! Και με σταθερό παράγοντα την ποιότητα και τις καλές τιμές!

Και με άνετο πάρκινγκ!

Τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων: 6975634866







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ