Quantcast

http://picasion.com/

Διαμαρτυρία γονέων στη Βέροια κατά της μάσκας στα σχολεία

Εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του μέτρου για την υποχρεωτική χρήσης μάσκας των μαθητών στα σχολεία, διοργανώνουν γονείς σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Η ανακοίνωση που ξεκίνησε από μια ομάδα που δημιουργήθηκε στο facebook και κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες μέσω των social media
με το σύνθημα «Κανένα παιδί στο σχολείο με μάσκα», καλεί τους γονείς να βγουν και να διαμαρτυρηθούν σε κεντρικά σημεία των πόλεων, την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 το απόγευμα, ημερομηνία που μέχρι πρότινος ήταν ακριβώς πριν την έναρξη των σχολείων (μετατέθηκε για τις 14 Σεπτεμβρίου).

Η διαμαρτυρία στη Βέροια με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας» θα γίνει στην πλατεία Ελιάς.


52 σχόλια:

  1. Για εξηγήστε και σε εμάς τους ανυποψίαστους, πως γίνεται ένα παιδί πειραματόζωο φορώντας μία προστατευτική μάσκα;;; Άντε γιατί νομίζω ότι η ελευθερία του λόγου δεν θα πρέπει πλέον να αναγνωρίζεται στον καθένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
    Αν θεωρούν αυτοί οι ''γονείς'' ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, ας πάνε για μερικά λεπτά σε μία αίθουσα που νοσηλεύεται ασθενής με κορονοϊό να βοηθήσουν χωρίς προστατευτικά μέτρα, και μετά ας πάνε στην οικογένειά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιεικώς άσχετο με το συζητούμενο θέμα και καταφανέστατα ειρωνικό το σχόλιό σου,όταν θέτεις τη λέξη γονείς εντός εισαγωγικών.
      Κατ αρχήν για την ωφελιμότητά της καθολικής χρήσης της μάσκας υπάρχουν σοβαρές ενδοεπιστημονικές διαφωνίες, ενστάσεις και επιφυλάξεις και μη ομοιόμορφη πρακτική ανάμεσα στα διάφορα κράτη.
      Επιπρόσθετα, ελάχιστοι είναι εκείνοι που πιάνουν σωστά τη μάσκα, τη βγάζουν σωστά, δεν την απιθώνουν ό,που να ναι, την αλλάζουν όταν νοτίζει και υγραίνεται κ.τ.ό.
      Καλύτερα μη χρήση μάσκας πάρα κακή χρήση μάσκας.
      Και αυτό το τελευταίο συμβαίνει και θα συνεχίσει μάλλον να συμβαίνει.
      Μην είσαι, λοιπόν,απολυτος με το ζήτημα της μάσκας, που εκτός των αμιγώς ιατρικών, διαθέτει και συνταγματικές, ψυχολογικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και αισθητικές προεκτάσεις.
      Ήδη, στη Γαλλία, κάποια δικαστήρια δικά ιωσαν, απ όσο διάβασα, τους προσφυγόντες κατά της υποχρεωτικής μασκοφορίας.

      Διαγραφή
    2. Πες μου που υπάρχει ένας με κορονοιο που να τον γνωρίζεις να πάω να τον αγκαλιασω;;;;

      Διαγραφή
    3. Στο Νοσοκομείο τράβα. Γεμάτο είναι. Εμπρός ψεκασμένε. 2 ώρες θέλεις εκεί μέσα χωρίς μάσκα όχι παραπάνω.

      Διαγραφή
  3. Μπραβο!!! στους γονείς που έχουν ανοιχτό μυαλό και αντιδρούν στους σκοταδιστές, κρατικοδίαιτους. Για να βοηθήσω τον αγώνα τους παραθέτω μία από τις πολλές και διαφορετικές επιστημονικές απόψεις:
    Οι μάσκες προσώπου είναι «πολύ επικίνδυνες» για τη δημόσια υγεία, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος της Σουηδίας, Anders Tegnell. Όπως επισημαίνει ο κ.Tegnell, η επικινδυνότητα της μάσκας προσώπου έγκειται στο ότι δίνει μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας.

    Ωστόσο, δεν αναστέλλει αποτελεσματικά την εξάπλωση του ιού.

    «Είναι επικίνδυνο να πιστεύει κανείς ότι οι μάσκες προσώπου θα περιορίσουν τον ιό, εφόσον κάνουμε λόγο για την πανδημία Covid-19», δήλωσε ο Anders Tegnell που είναι ιδιαίτερα αρνητικός στο ενδεχόμενο επιβολής ενός lockdown.
    Το παραπάνω άρθρο θα το βρείτε στην "κατάνυξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οι σανδαλιοφοροι οργανώνουν Επανάσταση!!!
    Καλύτερα μιας ώρας με covid προσμονή παρά σαράντα χρόνια με μάσκα το πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΥΠΟΤΑΓΗΣ.ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΟΙ Κ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ..ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΙΜΩΤΡΟ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΝΑΠΝΟΗ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρευτείτε, παρκάρετε τα παιδιά σας στα taplet, τα lap top, και τα pc, για να παίζουν και να σας αφήνουν ήσυχους (κάνοντάς τα εξαρτώμενα από το internet και τα όποια παιχνίδια), τα δίνετε τα κινητά (φορτώνοντάς τα με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία), καπνίζετε μέσα στο αυτοκίνητο και το σπίτι ενώ είναι και αυτά εκεί (κάνοντάς τα παθητικούς καπνιστές), τα ταΐζετε με φαστ φουντ, κάνοντάς τα παχύσαρκα και γεμίζοντάς τα με αλάτι και χοληστερίνη, τα ποτίζετε με αναψυκτικά, φορτώνοντας τα με ζάχαρη και καφεΐνη και αντιδράτε στη μάσκα που ίσως του σώσει τη ζωή;
    Είναι κακό να μάθει να προστατεύεται ; όπως έμαθε να πλένει τα δόντια του, τα χέρια του κλπ.
    Δεν είδα όμως καμιά διαμαρτυρία για τα παραπάνω αποδεδειγμένα βλαβερά και επικίνδυνα όμως ;
    Γι' αυτό ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.....
    Κακό πράγμα να ψάχνεις την αυτοεπιβεβαίωση με λάθος τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο, μα πόσο δίκιο έχεις.

      Διαγραφή
    2. Εσύ που ξέρεις πώς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και αν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεσαι;
      Να απαντήσεις, αν διαθέτεις επιχειρήματα, σχετικά με το συζητούμενο θέμα και όχι να αλληθωρίζεις σε άλλα...

      Διαγραφή
    3. Είμαι σίγουρος ότι μάλλον με τα χαρακτηριστικά που προαναφερες μεγαλώνεις το δικό σου παιδί.
      Δώστου και την μασκουλα και άντε γεια

      Διαγραφή
  7. Είστε τελείως ανίδεοι τελικά, μετά πως να πάει μπροστά η χώρα όταν η κάθε ελληνίδα κάρεν νομίζει ότι η μάσκα είναι φίμωτρο και το παιδάκι της θα δυσκολευτεί να την φοράει ή ότι έχει τσιπάκι και το εμβόλιο θα μας φέρει το 666. Μνημόνια μέχρι να σταματήσει να ανατέλλει ο ήλιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχετε φορέσει μάσκα για 7 ώρες συνεχόμενα;! Απλά κάντε ένα πείραμα. Για 5 μέρες συνεχόμενα, φορέστε μάσκα για 7 συνεχόμενες ώρες κάθε μέρα. Όταν η οξυγόνωση του εγκεφάλου σας πέσει κατά 40% και θα δυσκολεύεστε μέχρι και το χέρι να κουνησετε, ο κορονοιος θα είναι το τελευταίο πράμα που θα σκέφτεστε. Πείτε ενημερώστε με για το πως πήγε.

      Διαγραφή
    2. Δουλεύω στον τομέα της υγείας.Απο την αρχή της πανδημίας φοράμε μάσκα σε όλο το 8ωρο για να προστατεύονται οι ασθενείς....το οξυγόνο μας είναι σταθερά πάνω από 98 τις εκατό...αυτά προς αποφυγή διαστρέβλωσης της αλήθειας.... αγαπητέ φίλε....

      Διαγραφή
    3. Άσε που του απαντάς κιόλας! Μιλάει για εφτά ώρες και τις έξι τη μάσκα την έχει στο πηγούνι.

      Διαγραφή
  8. Για να δούμε αριθμό περασμένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοι εσεις οι ανυποψίαστοι καλό είναι να ενημερώνεστε από όλες τις πηγές ενημερωσης και να βλεπετε τις καταστασεις σφαιρικά.
    Κάποιος που παρακολουθεί ψύχραιμα και νηφάλια τα τεκταινόμενα και ακούει όλες τις απόψεις μπορεί να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα από κάποιον που ακούει απλά τη δική του σκέψη.
    Ενας λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος καταλαβαίνει οτι φυσικά υπάρχει ο ιός και πρέπει να προστατεύεται και να προστατεύει και τους άλλους.
    Από την άλλη πλευρά πρέπει να είναι κανείς τυφλός και να μη βλέπει κάποια πρωτόγνωρα φαινόμενα για χειραγωγηση,φίμωση των ανθρωπων, καταστολή της ελευθερίας μας, για πόλεμο μεταξύ πολιτικών δυνάμεων,για κέρδη φαρμακευτικων εταιριών κτλ
    Η αντίδραση που υπάρχει από ομάδες πολιτών σε όλες τις χώρες είναι αποτέλεσμα του ενστίκτου που διαθέτει μέσα του κάθε άνθρωπος για το τι είναι αλήθεια και τι όχι, είναι το συλλογικό ασυνείδητο.
    Δεν προβληματίζεται κάποιος για την αντίδραση τοσων εκατομμυρίων;
    Εαν δεν υπήρχε κατι κακό πισω απόλα αυτά γιατι να αντιδράει κανεις στις μάσκες και στα μέτρα και στα εμβόλια; ποιος δεν ξέρει τι είναι καλό για την υγεία του και ποιος δε θέλει την υγεία του;
    Και τελικά εσείς οι ανυποψίαστοι θυμηθείτε και τους άλλους ανυποψίαστους
    πριν την τελική λύση που εδωσαν οι ναζι, ουτε εκεινοι πιστευαν οτι καποιοι εχουν κακους σκοπούς εναντίον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οἱ ἀφιονισμένοι καραντινάκηδες, πού λύσσαξαν νά ὑπερασπίζωνται τήν αὐστηρότερη στήν ὑφήλιο μασκοφορία (ἀπό τά νήπια!), τί φάσι; Εἶναι τόσο ψεκασμένοι πού νομίζουν πώς μόνον οἱ «εἰδικοί» τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως ὑπάρχουν; Στόν ὑπόλοιπο κόσμο δέν ὑπάρχουν ἐπιστήμονες; Μόνον ὁ Κούλης ψώνισε ἀπό σβέρκο τούς... «ἀρίστους» (ἀπό τά Lidl);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. DR χαπια ειναι η λυση , να σας συνταγογραφισω επιγοντως

      Διαγραφή
    2. Ασ πανε , ας ξεδωσουν , ας κολλησουν απο τον συνωστισμο..... μπας και ησυχασουμε απο τις επιστημονες επιπεδου δημοτικου.

      Διαγραφή
    3. Σᾶς καταλαβαίνω, ἀνώνυμοι κουκκουλοφλῶροι - μασκοφόροι. Σχεδόν σᾶς συμπονῶ. Περνᾶνε καί οἱ μέρες, καί δέν βλέπετε τούς διασωληνωμένους λόγῳ κοροϊδοϊοῦ, πού ὀνειρεύεστε καί εὔχεστε κάθε φορά πού ὑπάρχει ἀντίδρασι στίς μάσκες - φίμωτρα καί στά λοιπά ἄθλια μέτρα τῆς σατανοκινήτου κυβερνήσεως κατά τῆς δῆθεν πανδημίας._

      Διαγραφή
  11. Μετα την συγκεντρωση με τις παλαβομενες κουκουβαγιες που τα δικα τους παιδια μονο πρεπει να ζησουν και ολων των αλλων να πεθανουν , για να δουμε τι βολτες θα κανει ο ιος στην συγκεντρωση τους. Εχουν σκεφτει οτι καποια παιδια που πανε σχολειο τα κρατουν ηλικωμενοι παπουδες? Εχουν σκεφτει οτι δασκαλοι ειναι μεγαλης ηλικιας?Εχουν σκεφτει οτι ακομα και ο παχυσαρκος νεος γονεας ειναι ευπαθεις ομαδα? Εχουν σκεφτει οτι υπαρχουν γονεις που εχουν καρκινο και ειναι ευπαθεις? Οχι βρε !! να πανε να πνηγουνε ολοι οι υπολοιποι εκτος απο τους ιδιους. Εαν θελει η κυβερνηση να ανοιξει τα σχολεια ( αφου δεν εχει λεφτα να κανει μειωμενα τμηματα ) με μασκα ειναι η μονη λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υφίστανται μελέτες, καλά σχεδιασμένες και σε βάθος χρόνου, που να τεκμηριώνουν την ωφελιμότητα της καθολικής χρήσης της μάσκας.
      Γι αυτό και πολύ σωστά το Υπουργείο Υγείας της Ολλανδίας, τονίζει σε ανακοίνωσή του ότι λόγω αντικρουόμενων επιστημονικών στοιχείων δεν συστήνεται η χρήση της μάσκας στο γενικό πληθυσμό.

      Διαγραφή
    2. Μεχρι στιγμης μας εχουν πει οτι ειναι ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ( φτερνισμα , γελιο , φτησιμο, ομιλια , τραγουδι) Αρα πρεπει να προστετευτεις απο τις οδους που μπορει να εισελθει , ΜΥΤΗ_ΣΤΟΜΑ_ΜΑΤΙΑ .....οταν αλλαξουν τα δεδομενα βγαζουμε τις μασκες και τις κανουμε εσωρουχα

      Διαγραφή
  12. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΣΚΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΕΝΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΡΠΩΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΝΔΥΛΙ ΚΟΥΛΙ!!!ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ.ΞΕΦΤΙΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιάσε ένα σουβλάκι με τζατζίκι ζαίε και άσε τις "επιστημονικές" σου αναλύσεις. Και μάθε γραμματική επιτέλους.

      Διαγραφή
    2. Καραγκιόζη συριζαίε αν δεν ήταν Ελληνικές οι μάσκες θα γκάριζες ότι πληρώνεις τις κινέζικες ιατρικές 1.2 ευρώ τη μία. Άντε φάε τον πατσά σου.

      Διαγραφή
  13. Οποια μαμα , δεν θελει μασκες στα σχολεια να κρατησει τα παιδια τους στο σπιτι και να βρουμε την ησυχια μας οι υπολοιποι που οταν τελειωνει το σχολειο το παιρνει η μαμα μου απο το σχολειο , για να βρισκομαι στην εργασια μου εγω . Εαν καποια προβληματικη μαμα δεν θελει μασκα στο σχολειο ....πρεπει να κολλησουν οι γονεις μας τον ιο και να πεθανουν ? Δηληματα δεν υπαρχουν η μασκα και σχολειο , η χωρις μασκα στο σπιτι. Οι προβληματικες δεν πιστευουν στον ιο , δικο τους θεμα , αλλα δεν θα μας βαλουν σε κινδυνο ολους τους υπολοιπους.... ας πανε να δουνε τους ανθρωπους στην ΜΕΘ για να πειστουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάθε πρώτα ορθογραφία, δεν υπάρχουν δηλήματα αλλά διλήμματα.
      Για τα υπόλοιπα διάβασε τα σχόλια για τις διαφωνίες μεταξύ επιστημόνων και κρατών για τις μάσκες.
      Και τις απόψεις σου κράτα τις για σένα και τα παιδιά σου.

      Διαγραφή
    2. Ψεκασου λιγο ακομα συνομοσιολογε του Δημοτικου , αντε ολοι οι χαμενοι στην πολη της Βεροιας . Επιστημονα των κρατων και των μασκων αδικησε στην Βεροια βρε , πηγαινε Harvard

      Διαγραφή
    3. Προς 12:12,5/9: απλά μαθήματα ορθογραφιας: συνωμοσιολόγε αντί συνομοσιολόγε, αδικείσαι αντί αδικήσε, στη Βέροια αντί στην Βέροια.
      Επίσης μάθε να βάζεις τόνους.

      Διαγραφή
  14. Κάντε και καμιά έρευνα ανορθόδοξη κάποιο και κάποιες......Μη τσίμπατε σε ότι σερβίρουν τα κανάλια.Δειτε τι γίνεται σε παγκόσμιο επίπεδο...Όχι αυτά που σας λένε.....ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΔΕΊΧΝΟΥΝ!!!!....Μπείτε και λίγο στο deep net!!!! Όλοι έχουν ξεσηκωθεί....Είναι ξεκάθαρο πια ότι είναι ΑΠΑΤΗ!!!!! Απλά έχει χαθεί η κοινή λογική!! Την κατέλαβε ο ΦΟΒΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 45 χρόνων υγιείς νοσηλευτικε στην ΜΕΘ φίλος μας, ψεκασμενοι του κερατά κόντεψε να δει τα ραδίκια ανάποδα ξυπνήστε θα πάρετε καημένους ανθρώπους στο λαιμό σας αμορφωτοι βεροιωτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έπεισες!!
      Μπρρ φοβηθηκα!!

      Διαγραφή
    2. Γύρνα καλύτερα στο Δημοτικό για ταχύρρυθμα μαθήματα ορθογραφιας (μην ξεχάσεις να φοράς μάσκα).
      Υγιής αντί υγιείς, νοσηλεύθηκε αντί νοσιλεύτικε.

      Διαγραφή
    3. K' ἐγώ ὅταν μάθαινα μικρός νά κάνω ποδήλατο χωρίς βοηθητικές, παρ' ὀλίγον νά σκοτωθῶ! Νά γείνουν ὑποχρεωτικές οἱ βοηθητικές ρόδες σέ ὅλα τά ποδήλατα. Πρόστιμο 150€ σέ ὅποιον ποδηλάτη, ἀνεξαρτήτως ἡλικίας, κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές! Βοηθητικές γρήγορα καί στά κοινόχρηστα ἐνοικιαζόμενα ποδήλατα πού ἔφερε ὁ Δῆμος. Εἶναι ἐπεῖγον! Βοηθητικές καί στά μηχανάκια, βοηθητικές σέ ὅλα τά δίκυκλα, βοηθητικές παντοῦ, γιατί ἀλλιῶς θά ἔχουμε (καί ἄλλα) θύματα! xD

      Διαγραφή
  16. Άλλο πράγμα η παγκόσμια υπερβολή για τον covid 19 και άλλο πράγμα η ύπαρξη της αρρώστιας. Η αρρώστια υπάρχει μεταδίδεται, σκοτώνει και δεν υπάρχει φάρμακο και εμβόλιο, άρα προσέχουμε με κάθε τρόπο. Τώρα το ότι η κατάσταση αυτή βολεύει κράτη και εταιρείες επίσης είναι αλήθεια. Άρα ή ξεκινάει η ανατροπή της όλης κατάστασης με όλα τα επακόλουθα ή φροντίζουμε για την επιβίωση (ακολουθώντας τις υγειονομικές οδηγίες) μας και αντιστεκόμαστε στις υπόλοιπες κοινονικές οικονομικές κλπ αλλαγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΗ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΜΕΙΝΕΤΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ
    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ Μ.ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΧΤΕΣ ΨΕΚΑΖΑΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ. ΤΗΝ ΠΗΡΕΣ ΤΗ ΔΟΣΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ;

      Διαγραφή
  18. Η μεγαλύτερη σηνομοσία όλων των εποχών, για τον έλεγχο της ανθρωπότητας, διότι:
    Δεν μπορεί να έγινε τυχαία ένας ιός που είναι ανθεκτικός σε όλες τις γήινες συνθήκες (όπου ζουν άνθρωποι), να μην υπάρχει φάρμακο ούτε εμβόλιο, να μεταδίδεται τόσο εύκολα, να μην αποκτούν αντισώματα οι άρρωστοι ! ! να μην αποκτούν ανοσία αγέλης, να προσβάλει όλο τον ανθρώπινο οργανισμό, να είναι τόσο δαπανηρός στην αντιμετώπιση του και τελικά να βολεύει τους παγκόσμιους κυβερνώντες ώστε να ξεκινήσουν την παγκοσμιοποίηση με όλη την ανθρωπότητα φοβισμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολύ σωστές οι σκέψεις σου,να γιατί είναι καλό να ακούγονται πολλές απόψεις και ο καθενας μας να προβληματίζεται.

      Διαγραφή
    2. Να προβληματιστεί η κεφάλα σου με αλήθειες. Όχι με τα παραμύθια του μπαρμπαθωμά.

      Διαγραφή
    3. Αν η δικη σου κεφαλα ειχε περιεχομενο θα μπορουσε να το χρησιμοποιησει σε σκεψεις.Θα μπορουσε να διαβασει ,να ενημερωθει και να μαθει απο εμπειρες αλλων οπως πχ του Diderot ειχε πει πως η αμφιβολια ειναι το πρωτο βημα προς την αληθεια.

      Διαγραφή
    4. Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ Η ΑΓΡΙΟΚΕΦΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΩΡΑ, ΒΕΛΟΠΟΥΛΑ, ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ, ΦΡΑΠΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ. ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΛΕΟΝ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ