Quantcast

http://picasion.com/

Με τους ίδιους Αντιδημάρχους συνεχίζει ο Καρανικόλας

Μπορεί στη Βέροια να είχαμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο θέμα των Αντιδημαρχιών από τον Κώστα Βοργιαζίδη, ωστόσο στη Νάουσα δεν είχαμε καμία απολύτως αλλαγή. Ο Δήμαρχος της Ηρωικής Πόλης αποφάσισε να πορευτεί με την ίδια ομάδα, χωρίς προσθέσεις, αλλά ούτε αφαιρέσεις. Στο τιμόνι
του δήμου θα συνεχίσουν οι: Παύλος Αδαμίδης, Αντώνης Καραγιαννίδης, Δώρα Μπαλτατζίδου, Βασίλης Τζουβάρας και Γιώργος Τριανταφύλλου, ενώ θέση εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα πολιτικής προστασίας συνεχίζει ο Άρης Τόσιος. Αν και ο Νίκος Καρανικόλας είχε κάποιες διερευνητικές επαφές με κάποιους δημοτικούς συμβούλους, τελικά πήρε την απόφαση, η Δημοτική Αρχή για ακόμη ένα χρόνο τουλάχιστον, να παραμείνει η ίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου Νάουσας:

Με απόφαση του Δημάρχου Η.Π. Νάουσας Νικόλα Καρανικόλα, ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου, με θητεία από 08/09/2020 έως 07/09/2021 και μεταβιβάστηκαν σε αυτούς, συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Με βάση την Απόφαση, ορίζονται Αντιδήμαρχοι, ως εξής: 

-Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, ο κ. Γεώργιος Τριανταφύλλου, καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Νεολαίας, Παιδείας, Υγείας και Αθλητισμού και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Νάουσας.

-Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, ο κ. Αντώνιος Καραγιαννίδης, καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Διοικητικών - Οικονομικών Υπηρεσιών, Ανάπτυξης Τοπικής Οικονομίας και ΚΕΠ και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Ειρηνούπολης.

-Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, ο κ. Παύλος Αδαμίδης, καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας και κατά τόπον Αντιδήμαρχος για τη Δημοτική Ενότητα Ανθεμίων.

-Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, ο κ. Βασίλειος Τζουβάρας, καθ’ ύλην αρμόδιος σε θέματα Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας και Αναπληρωτής για την ΔΕ Ναούσης.

-Αντιδήμαρχος με αντιμισθία, η κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου, καθ’ ύλην αρμόδια σε θέματα Πολιτισμού, Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Ευρωπαϊκών Θεμάτων, αναπληρώτρια για τις ΔΕ Ειρηνούπολης και Ανθεμίων.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση, σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Δημάρχου, αναπληρωτής ορίζεται η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Τουρισμού, Εξωστρέφειας και Ευρωπαϊκών Θεμάτων κ. Θεοδώρα Μπαλτατζίδου και σε περίπτωση κωλύματός της, θα εκδίδεται κάθε φορά αντίστοιχη απόφαση Δημάρχου.

Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου Νάουσας ορίζονται Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμου Η.Π. Νάουσας στους οποίους ανατίθεται χωρίς αμοιβή, η εποπτεία και ο συντονισμός συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου, όπως αναλύονται παρακάτω:

-Στον κ. Ιωάννη Μυλωνά ανατίθενται καθήκοντα Εξωστρέφειας και Διπλωματίας Πόλεων.

-Στον κ. Σταύρο Τσέλιο ανατίθενται καθήκοντα Καινοτομίας, Νέων Τεχνολογιών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

- Στον κ. Αριστείδη Τόσιο ανατίθενται καθήκοντα Περιβάλλοντος και Ανάδειξης Ορεινού Όγκου του Δήμου Ηρωικής Πόλεως Νάουσας.

Το συντονισμό της ένταξης και υλοποίησης των έργων και δράσεων αναλαμβάνει ο Δήμαρχος κ. Νικόλας Καρανικόλας και η Γενική Γραμματέας του Δήμου κ. Βίκυ Εξαδακτύλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ