Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε πού θα γίνει το νέο κτίριο της Αστυνομίας στη Βέροια

Ξεκινούν οι εργασίες - Δηλώσεις Μούρτη
Μια πολύ σημαντική ημέρα ήταν η σημερινή για την Αστυνομική Διεύθυνση της Ημαθίας. Ένα πάγιο αίτημα της υπηρεσίας για μετεγκατάσταση σε νέο κτίριο αρχίζει σιγά-σιγά και παίρνει σάρκα και οστά, καθώς το νέο Αστυνομικό Μέγαρο Ημαθίας ξεκίνησε να υλοποιείται. Θα βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, ακριβώς δίπλα από το Δικαστικό Μέγαρο. Το πρώτο βήμα έγινε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με την οριοθέτηση του σημείου των σωστικών ανασκαφών που απαιτούνται και με τις εργασίες να ξεκινούν άμεσα. Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ημαθίας Απόστολος Μούρτης σε δήλωσή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εύχομαι η κορδέλα οριοθέτησης να φύγει σύντομα και τη θέση της να πάρει η κορδέλα εγκαινίων! Τουλάχιστον να το χαρούν όσοι μόχθησαν Γι' αυτό... Οψόμεθα»!





11 σχόλια:

  1. Και γιατί νέο κτίριο ρε παιδιά όλες οι υπηρεσίες της Αστυνομίας να εδρεύουν στους χώρους της Σχολής Μετεκπαίδευσης στο Πανόραμα, άντε να κάνετε συμπληρωματικά εκεί και κανένα κτίριο ακόμη. Εκτός από τα τεράστια έξοδα ενός νέου κτιρίου, αμέσως θα γλιτώσετε τις παραπανίσιες σκοπιές σε 24ωρη βάση, άρα περισσότερα άτομα έξω στους δρόμους, ακόμα μειώνονται τα λειτουργικά έξοδα. Όσο για τον κόσμο που θα χρειάζεται εξυπηρέτηση αν και τα περισσότερα γίνονται ή θα γίνονται διαδικτυακά αλλά δεν είναι πρόβλημα κάποιοι να ανεβαίνουν μέχρι εκεί προκειμένου να γλιτώσει το δημόσιο ένα καράβι χρήματα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για το παλιό ποιος τα πλήρωσε;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά, αλλά πες εκείνα τα δώσαμε, αυτά όμως τώρα μπορούμε να τα γλυτώσουμε. Εκτός και αν πρέπει να δωθούν σε εργολαβία....ή σε ΣΔΙ σε σύμπραξη του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως το κτίριο της Πυροσβεστικής, για να κονομήσει και κανένας άλλος. Ας μας πει κάποιος θα είναι δημόσιο κτίριο ή σύμπραξη με ιδιώτη;

      Διαγραφή
    2. Στον: "Ελληνας27 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:05 μ.μ."
      γιατί τα ενοίκια δεν είναι χρήματα του κοσμάκη ;
      Αν πήγαιναν,αμέσως μόλις έγινε στη Σχολή, δεν θα εξοικονομούσαμε τα χρήματα από τα ενοίκια τόσων χρόνων ;
      Αυτά νομίζουν ότι δεν τα βλέπει ο κόσμος, δεν τα αξιολογεί ;

      Διαγραφή
  3. Το παλιο ηταν στο ενοικιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατι το "παλιο" ποτε παλιωσε;;; δεν σας χωραει;;; δεν ειναι καταλληλο;;;
    ποιος ευθυνεται για την αστοχη μελετη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά πριν γράψετε ένα σχόλιο διαβάστε λίγο τα προηγούμενα. Είπαμε το παλιό το νοικιάζουμε όπως νοικιάζαμε και τα πιο παλιά. Η Σχολή της αστυνομίας θεωρώ ότι είναι αρκετά απομακρυσμένη και (πριν βιαστείτε να απαντήσετε γιατί το νέο δεν είναι μακριά:) δεν εξυπηρετεί και ο δρόμος για άμεση επέμβαση εάν και εφόσον χρειαστεί. Εκείνο που θα ήθελα να πω εγώ είναι το εξής. Κανονίστε να καταφέρετε Αστυνομία και Περιφέρεια να κάνετε την περιοχή εκεί που θα χτιστούν τα κτίρια να μην έχει πάρκινγκ. Εάν δηλαδή καταφέρουμε τελικά να πάρουμε μια έκταση που δεν έχει τίποτα και μετά από το χτίσιμο του δικαστικού Μεγάρου , Αστυνομικού Μεγάρου και Διοικητηρίου να ψάχνουμε για πάρκινγκ θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας αφού θα έχουμε καταφέρει να στριμωχτούμε στην άπλα. Καλό λοιπόν θα είναι Περιφέρεια και Αστυνομία να συνεννοηθούν μην σχεδιάζει ο καθένας μόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πλερωνε μαλaΚα φορολογούμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΚ!
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΡΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ(;;;;) Ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ