Quantcast

http://picasion.com/

«Βόμβα» στη Showbiz: Χώρισαν Γιαννόπουλος και Παναγιώταρου

Χωρισμός-έκπληξη στην ελληνική showbiz, καθώς όπως αποκάλυψε το μεσημέρι της Τρίτης ο Βασίλης Γρηγορόπουλος στο «Love it», η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος χώρισαν μετά από δύο χρόνια γάμου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2014, ενώ παντρεύτηκαν το 2018 στο Τατόι. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, το ζευγάρι είναι σε διάσταση και δεν έχει πάρει διαζύγιο. Δεν υπήρχαν εντάσεις ανάμεσά τους, ωστόσο είναι σε διάσταση. Θυμίζουμε πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του «My Style Rocks» και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος, παντρεύτηκαν το Σάββατο 7 Ιουνίου του 2018 σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι. Ο γάμος είχε πολλούς λαμπερούς καλεσμένους και εκπλήξεις, ενώ όλοι τους ανέβασαν δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο από το γάμο στα social media. Στην συγκεκριμένη τελετή είχαν δώσει το παρών δεκάδες καλεσμένοι από τη Βέροιας, μιας και ο γνωστός πλαστικός χειρούργος κατάγεται από την Ημαθία.

Δείτε το video:

17 σχόλια:

  1. Και πολύ κράτησε. Σιγά μη τους λυπηθούμε. Σίγουρα από πίσω υπάρχουν και οι αντικαταστάτες!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτελους θα γλιτωσουμε απο τα αρθρα "η νυφουλα της βεροιας"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τώρα Θα είναι η ζωντοχήρα της Βέροιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς αυτό πολύ κράτησε ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΕΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ΄ΑΥΤΥΣ ΤΩΡΑ..ΟΥΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι ρε γαμώτη μου. Εκαψα και τα γεμιστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γατακια (και λυγουρια...), οτι και να λετε εδω μεσα, ο τυπος το ετρωγε το λουκουμι και το φερνε βολτες τοσα χρονια, οταν εσεις πηγαινατε βοκτα στην Ελια...ε γατακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το λουκούμι το πλήρωσε χαβιάρι.
      Εμάς μας αρέσει το χαβιάρι από τη Μόσχα κατευθείαν είναι θέμα γούστου.

      Διαγραφή
  8. Ε ΟΧΙ ΡΕ!! ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟ ΜΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχή και κατάρα σας δίνω. Μη σας κάτσει και δείτε κατι τετοιες περσόνες ΔΧ, άβαφες το πρωί που σηκώνονται δίπλα σας. Αν δεν σας φυγει το τσερβέλο, τουλάχιστον θα τρομάξετε με τις επιλογές σας. Για συνέχεια ούτε λόγος. Αυτο το μακιγιάζ, και τα τραγιά τα κάνει γκόμενες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μπορούσε να πιει η κοπέλα έναν καφέ στο σπίτι με φίλους φορώντας μόνο τα εσώρουχα, όλοι έπεφταν να τη σχολιάσουν. Φέτος τα Χριστούγεννα αντί για το Ντουμπάι τη βλέπω από τα Καμένα Βούρλα να μας λέει μπάι μπάι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτές είναι σοβαρές ειδήσεις
    Συνεχίστε να μας ενημερώνετε για κάθε μία τους, που πανε, τι τρώνε, τις ψωνίζουν γιατί δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς νέα τους..
    Ε
    Λ
    Ε
    Ο
    Σ

    ΠΙΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι παιδιά, τις γλάστρες τις αλλάζουμε ανάλογα με τις εποχές....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το είδαμε κι αυτό: Πλαστικό Διαζύγιο. It' s plastic. Fantastic.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ηθελε να μείνει λίγο μόνη να σκεφτεί. Σκεπτόμενο κορίτσι γαρ. Για σπίτι. Λίγο τη νοιάζει η εικόνα της. Μπερδεύτηκε στη συνταγή για τις πίτες που την ειπε η γιαγιά. Στην σαβουρόπιτα, βάζουμε πεντε φύλλα τραγανά ή δυο τρια προς το μαλακό; Κουρκουμά βάζουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ας πάρει θέση ο κύριος Χατζηνικολάου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ