Quantcast

http://picasion.com/

«Έφυγε» ο Μπάμπης Φωτιάδης

Μέρα πένθους για τους «Αετούς» Βέροιας
Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Χαράλαμπος Φωτιάδης. Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 18:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου εντός των Κοιμητηρίων της Βέροιας. Σύσσωμη η οικογένεια και η Διοίκηση του Κ.Σ. «Αετοί» Βέροιας, με συλλυπητήρια ανακοίνωση, εκφράζουν την θλίψη τους για την απώλεια ενός δικού τους ανθρώπου.

«Ημέρα οδύνης και ανείπωτης θλίψης για τους Αετούς Βέροιας, που έχασαν έναν ΑΝΘΡΩΠΟ με ήθος και αξίες. Ο Χαράλαμπος Φωτιάδης, ο Μπάμπης όπως τον γνωρίζαμε όλοι, δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας…
Ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους και από τους πιο έξυπνους και ευφυείς επιχειρηματίες, ταξιδεύει για τη γειτονιά των αγγέλων, εκεί όπου το πρώτο που θα ζητήσει θα είναι ένα από τα αγαπημένα του μουχαπέτια.

Η διοίκηση των Αετών Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Αντώνη, αντιπρόεδρο της ομάδας, για την απώλεια του πατέρα του, που αποτέλεσε για τον ίδιο αλλά και για όλη την οικογένεια τον οδηγό και οδοιπόρο για ένα λαμπρό μέλλον, όπως ο ίδιος το ονειρευόταν.

Κουράγιο και δύναμη στους οικείους του, όπως και στον πρόεδρο Σίμο Γαβριηλίδη που έχασε τον λατρεμένο του γαμπρό, μα πάνω απ όλα φίλο και αδελφό…»


9 σχόλια:

  1. Άνθρωπος με Α κεφάλαιο. Καλό σου παράδεισο Μπάμπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να τον αναπαυει και να δώσει δύναμη στους οικείους του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.Καλο παραδεισο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανθρωπος της καλοσυνης, της εργασιας, της προοδου, της Οργανωσης ....δυστυχως η επαρατος δεν τον αφησε να χαιρεται τους κοπους του...καλο ταξειδι Μπαμπη και κουραγιο στην Οικογενεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κριιμααααα!! Ενας τοσο καλος ανθρωπος εφυγε κ αλλοι κ αλλοι που πρεπει να φυγουν ειναι ακομα εδω..
    Αλλα ετσι ειναι..Τους καλους ανθρωπους ο θεος τους θελει κοντα του! Καλο παραδεισο κ συλλυπητηρια στους οικείους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό ταξίδι Μπάμπης!
    Εφυγε ενας καλός ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλόν Παράδεισο Χαραλάμπη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια. Τον γνώριζα σχεδόν από τους που ηρθσ στην Ημαθία και τον εκυιμούσα σαν ανθρωπο και επαγγελματία. Πολύ κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό ταξίδι αδερφέ Μπάμπη,θα σε έχω στο μυαλό μου κ στην καρδιά μου πάντα, μπορεί να χαθήκαμε με το πέρασμα του χρόνου αλλά η πραγματική φιλια μένει για πάντα,ένας φίλος σε χαιρετά κ ξέρει ότι βρίσκεσαι με αγγέλους τώρα. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ