Μπαρτζώκας για νέα σχολική χρονιά: «Θα προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα με αισιοδοξία και δύναμη»

Από το Βουλευτή Ημαθίας Τάσο Μπαρτζώκα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Το ξεκίνημα αυτής της σχολικής χρονιάς είναι σίγουρα διαφορετικό και καθιστά σίγουρα την απρόσκοπτη ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας μια πρόκληση. Απέναντι σε αυτή την πρόκληση και τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται,
το σύνολο της πολιτείας αλλά και όσοι εμπλέκονται άμεσα στην εκπαιδευτική διαδικασία, απαντάμε με αισιοδοξία, υπομονή και δύναμη.

Το μέλλον του τόπου μας εξαρτάται, χτίζεται και διέρχεται μέσα από το σχολείο και τη μάθηση, τους δεσμούς που δημιουργούνται μέσα στη μαθητική κοινότητα και το ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που καλλιεργούνται στα θερμοκήπια των γνώσεων, δηλαδή τα ελληνικά σχολεία μας.

Σε αυτή την ομολογουμένως δύσκολη και απρόβλεπτη σχολική χρονιά εύχομαι καλή προσαρμογή στη νέα κανονικότητα, με ασφάλεια και όρεξη για μάθηση. Βρίσκομαι πάντα, έμπρακτα, δίπλα στους μαθητές-τριες, το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους γονείς-κηδεμόνες των παιδιών μας. Kαλή αρχή, με ασφάλεια και υγεία»!

1 σχόλιο:

  1. Γέμισαμε παπατζιδες. Ελεος αυτά που λέι τα πιστεύει? Το 7χιλιαρο να μπαίνει στην τσέπη κ τα πρόβατα σανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ