Quantcast

http://picasion.com/

Αυγενάκης υπέρ… Διαιτητικού για αναδιάρθρωση

«Περιμένω πρόταση από την Ένωση SL2-FL»
Η πρόσφατη απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, με την οποία δικαίωσε τα Χανιά και επαναφέρει τη Super League 2 με 12 ομάδες, προκάλεσε νέα αβεβαιότητα στη μορφή που θα έχουν οι δύο μικρές επαγγελματικές κατηγορίες τη νέα σεζόν. Από

την ΕΠΟ, η απόφαση της οποίας για αναδιάρθρωση ακυρώθηκε, έχει δοθεί η τελική απόφαση στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να αποφασίσει για τις δύο κατηγορίες. Ο ίδιος πάντως φαίνεται να συμφωνεί με την απόφαση του Διαιτητικού και περιμένει την Ένωση SL2-FL να του καταθέσει μια πρόταση με πλάνο βιωσιμότητας.

Συγκεκριμένα ο υφυπουργός τιτίβισε: «Οι πρόσφατες αποφάσεις Διαιτητικού Δικαστηρίου ΕΠΟ κατέδειξαν ότι συνετά δεν πήραμε βιαστικές αποφάσεις "αναδιάρθρωσης", όπως προέτρεπαν κραυγάζοντας διάφοροι επιπόλαιοι. Ελπίζω πως σύντομα θα έχουμε πρόταση της διοίκησης SL2-FL, σχέδιο με ρεαλιστικά κριτήρια & πλάνο βιωσιμότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ