Quantcast

http://picasion.com/

Αστυνομικός από την Μελίκη ο 39χρονος που σκοτώθηκε στην Εγνατία (εικόνες+video)

Η μηχανή κόπηκε στα δύο

Μία ακόμα ανθρώπινη ζωή χάθηκε στους δρόμους της Ημαθίας σήμερα Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 (δείτε την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας εδώ). Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 12 το μεσημέρι μηχανή που οδηγούσε 39χρονος άντρας ξέφυγε της πορείας της και χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες στον κόμβο Κλειδίου στην Εγνατία Οδό. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 39χρονος αστυνομικός με καταγωγή από τη Μελίκη του δήμου Αλεξάνδρειας. Δυστυχώς ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα βυθίζει στη θλίψη την Ημαθία. Σύμφωνα με πληροφορίες, 0 39χρονος ήταν εν ενεργεία Αστυνομικός από την Μελίκη και υπηρετούσε σε μάχιμη υπηρεσία της Θεσσαλονίκης (Μ.Α.Τ.). Πήγαινε στην Συμπρωτεύουσα για να αναλάβει υπηρεσία. Δυστυχώς, δεν έφτασε ποτέ και άφησε την τελευταία πνοή του στην άσφαλτο. Μαρτυρίες από το σημείο κάνουν λόγο πως από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, η μηχανή κόπηκε στα δύο!


Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:







8 σχόλια:

  1. Αυτες δεν είναι προστατευτικες μπαρες αλλα δολοφονικες μπαρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάθαμε σοκ! Κρίμα το παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν φταίνε οι μπάρες. Οι μηχανές και η ταχύτητα φταίνε. Αν ήταν με αυτοκίνητο με ζώνη αερόσακους κλπ. θα είχε περισσότερες πιθανότητες να επιβιώσει.
    Σκληρό αλλά αληθινό.
    Κρίμα το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με 200kh ούτε ο Θεός σε σώζει. Ποιες μπάρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά βγαίνουν κ γράφουν τον κόσμο ενώ αυτοί είναι χειρότεροι. Πήρε την μηχανή κ πήγαινε τέρμα.που είναι η αστυνομία να τον σταματήσει που έτρεχε. Που αλλού το μόνο που ξέρουν είναι να πιάνουν τη σκιά κάτω απ τα δέντρα μέσα στα χωριά κ να σταματάνε αυτούς που πάνε με 51χιλιομετρα κ να τους γράφουν επειδή το όριο ήταν 50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε αρχοντα25 τόσο βλακας εισαι;αυτο εχεις να πεις αντι να συλληπηθεις την οικογένεια του αδικοχαμένου;κομπλεξικός με απωθημένα θα σαι, μνησικακος κ ζηλεύεις, για τους δρόμους κ το σύστημα μούγκα. Καναπεδακιας κλασικός, ξεφτίλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειδαμε κι εσενα που συλλυπηθηκες (ναι σε σενα απευθυνομαι που βριζεις τον arxontas).Δικηγορος κανενος δεν ειμαι , θεωρω ομως τον τροπο και την γλωσσα σου εντελως απαραδεκτη.Στο κατω κατω ο "αδικοχαμενος" πηγε απο δικη του μ@λ@κια σε μια διαδρομη που εκανε προφανως καθημερινα αρα τα φταιει ο δρομος η φταιει το συστημα ειναι μπουρδες.Αλλωστε το συστημα ειναι η ιδια η αστυνομια κι εσενα για μπατσονι σε κοβω που θιχτηκες γιατι τα ειπε μια χαρα ο arxontas.Ποιος ειναι λοιπον ο ξεφτιλας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ