Quantcast

http://picasion.com/

Ασφαλτοστρώσεις και βελτιώσεις δρόμων στην Ημαθία

Σημαντικά έργα στο οδικό δίκτυο που θα βοηθήσουν στην διέλευση των οχημάτων γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Ημαθία. Αρμόδια συνεργεία της Περιφερειακής Ενότητας βρίσκονται επί ποδός, προκειμένου να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης κεντρικών δρόμων. Τα έργα πραγματοποιούνται στη γεωγραφική «γωνία» των ορίων της Ημαθίας, με Λουδία-Χαλκηδόνα-Κατερίνη, με κατεύθυνση προς την Αλεξάνδρεια. Ένα έργο προϋπολογισμού 2,5 εκ. ευρώ, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Μάλιστα, στα συγκεκριμένα σημεία βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος επέβλεψε τις εργασίες και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την πορεία των έργων.


3 σχόλια:

  1. Το Μακροχώρι πο έχει καταντήσει μία αηδία με τις λακκούβες δε λένε να το φτιάξουν πάντως. Έχει πόσα χρόνια κάνουν συνεχώς έργα ανοίγουν τρύπες και δεν τις κλείνουν ποτέ.Ολα τα στενά είναι με χαλίκι απαράδεκτοι ξανά και ξανά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε αν θα κάνετε κάτι και στον δρόμο από Λουτρο για βρυσάκι...που έχει διαλυθεί εδώ κ πόσα χρόνια....αλλά ο Δήμος ρίχνει το μπαλάκι στην περιφέρεια ..η περιφέρεια ρίχνει τ μπαλάκι στον δήμο η νομαρχία τα ίδια...μόνο κοστούμια ξέρουν να φοράνε μερικοί κ στα γλέντια πρώτοι όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας καθαρίσουν τα χαντάκια κι ας φτιάξουν εκεί που δεν υπάρχουν π. Χ στο Λουτρό εκτός από κέντρο-πλατεια έτσι και ρίξει βροχή θα γίνουμε Καρδίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ