Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αρχίζει να μηδενίζει η θερμοκρασία στο Σέλι

Τα ξημερώματα ο υδράργυρος έφτασε στους 4 βαθμούς
Από νωρίς ξεκίνησε το κρύο στο ορεινό χωριό του νομού Ημαθίας. Τι κι αν βρισκόμαστε ακόμα στα τέλη Σεπτεμβρίου, ο καιρός δείχνει το άγριο πρόσωπό του. Πιο συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου, η θερμοκρασία στο Σέλι, άγγιξε τους 4 βαθμούς Κελσίου, με τους κατοίκους να έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες για να θερμάνουν τα σπίτια τους. Άλλοι τροφοδοτούνται με πετρέλαιο θέρμανσης και άλλοι με ξύλα για το τζάκι τους. Εύλογη ήταν η απορία ενός αναγνώστη του veriotis.gr, ο οποίος διερωτήθηκε: «Αν το Σεπτέμβριο έχουμε τέτοιες θερμοκρασίες, προς τα τέλη Δεκεμβρίου, τι θα γίνει»; Δεν έχει κι άδικο...

7 σχόλια:

  1. Οι γιαλαντζί βλάχοι ήδη έχουν αποχωρήσει και βρίσκονται στα ζεστά διαμερίσματά τους, και θα τους ξανά δούμε τον δεκαπενταύγουστο, να έρχονται με διπλά αυτοκίνητα, και ενοικιασμένα κοσμήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ταν η ζήλια ψορα, περήφανε ποντιε εσυ

      Διαγραφή
    2. και μ' έναν ομάτ!!!

      Διαγραφή
    3. Ειστε η Ανοιξη στο καταχείμωνο οταν κουρντίζετε ο ενας τον αλλον. Το τελειωνετε γρήγορα όμως. Δωστε κατι παραπάνω. Ειστε απόλαυση φίλοι μου.

      Διαγραφή
  2. τα Χριστούγεννα θα εχει ηλιο με μεγιστη 10 βαθμους και το πασχα θα χιονισει, ετσι παει το σκηνικο πλεον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΤΑΝΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ.
    ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΑΣΤΕΙ.
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΛΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΒΛΑΧΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΤΖΉΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι δηθεν βλαχοι και οι εφετζηδες ανεβαινουν μονο δυο εβδομαδες τον Αυγουστο πανω....τον υπολοιπο χρονο στο καφενεδακι παραπλευρως του Αγιου Αντωνιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ