Quantcast

http://picasion.com/

Από τις πίστες της Βέροιας στο «Bachelor»

Η θεϊκή τούμπα που άφησε άφωνους τους Βεροιώτες
Το πιο επιτυχημένο reality αγάπης του κόσμου έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης, με τον Παναγιώτη Βασιλάκο να συστήνεται στους τηλεθεατές ως ο πρώτος Έλληνας Bachelor και να γνωρίζει τις γυναίκες που θα τον διεκδικήσουν
προσπαθώντας να τον σαγηνεύσουν με την προσωπικότητα και την εξωτερική τους εμφάνιση. Ανάμεσα στις γυναίκες που συμμετέχουν στο reality της αγάπης βρίσκεται η Έλενα Μπάση. 
Η ξανθιά τραγουδίστρια με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, έχει στενή επαφή με την Ημαθία. Συγκεκριμένα, πέρασε για δύο ολόκληρες σεζόν στη Βέροια, καθώς εμφανιζόταν ως πρώτο όνομα σε γνωστό κέντρο διασκέδασης. Μάλιστα, αγαπήθηκε από το κοινό, τόσο για την πληθωρική εμφάνισή της, όσο κυρίως για το ερμηνευτικό της ταλέντο. 
Η Έλενα Μπάση δήλωσε πως είναι 38 ετών. Έχει ερωτευτεί, την έχουν ερωτευτεί, έχει πληγωθεί, έχει πληγώσει. Δηλώνει πως έχει φλερτάρει με την ίδια τη ζωή και ξέρει πώς να κατακτά έναν άντρα. Οι σχέσεις που έχει κάνει στο παρελθόν ήταν έντονες και δυνατές. Δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Ξέρει ποια είναι, ξέρει τι θέλει και καλό θα είναι καμία να μην σταθεί εμπόδιο στο δρόμο της. 

Η γοητευτική ερμηνεύτρια ασχολείται ενεργά με το τραγούδι και έχει συνεργαστεί με αρκετούς καλλιτέχνες. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο από ένα on stage ατύχημα της τραγουδίστριας. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2016 στη Βέροια, η Έλενα Μπάση έκανε κάποια βήματα προς τα πίσω, ωστόσο έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη σκηνή.

Δείτε το video που άφησε άφωνους τους Βεροιώτες:

9 σχόλια:

  1. Αφού γέρασε χωρίς να κάνει καριέρα στο τραγούδι, αποφάσισε να ξεκινήσει νέα καριέρα, μπας και έτσι καταφέρει να γίνει επιτέλους γνωστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα έχετε προσέξει ότι τα περισσότερα πράγματα που μας προκαλούν ευχαρίστηση είναι παράλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φτάνει πια με τη σαπίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δωστε σκουπιδια στο λαο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ελα στις Αναμνήσεις να κανεις ΜΠΑΜΜΜΜΜΜ 38ΧΡΟΝΗ (χωρίς τα Καλοκαίρια κ τα Φθινόπωρα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε εποχή έχει τα σκουπίδια της.Κάποτε ήταν ο Μάκης ,η Αννίτα κλπ,τώρα big brother & bachelor.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διποδες αμοιβάδες ξεβρακωνονται για τα χρηματικά έπαθλα των καναλαρχών πού νομίζουν ότι απευθύνονται σε τηλεθεατές μπρόκολα.ημαθια πολλά ταλέντα βγαζει5τελικα.καημενοι γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποια Θεσσαλονίκη ρε παιδιά από Κατερίνη τραγουδούσε πριν 20 χρόνια στο ΚΑΛΙΒΑ.Την ξέρω καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλλού βαράν τα όργανα, αλλού χορεύει η νύφη... εκτός τόπου και χρόνου. Για τα όρθια παλούκια είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ