Quantcast

http://picasion.com/

Ο τελικός φέρνει έσοδα στα μαγαζιά της Βέροιας

Οι καταστηματάρχες περιμένουν αύξηση του τζίρου
Μόλις λίγες ώρες απομένουν για την διεξαγωγή του κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακού και ΑΕΚ. Μετά από πολύ καιρό θα ξεκινήσει η αγωνιστική δράση και οι φίλαθλοι των ομάδων βρίσκονται σε «θέση μάχης». Το ματς θα πραγματοποιηθεί το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 9:00 στο γήπεδο του Πανθεσσαλονικού στο Βόλο. Ένα παιχνίδι που αναμένεται να το παρακολουθήσουν χιλιάδες Βεροιώτες από τις τηλεοράσεις τους, καθώς ο αγώνας θα γίνει χωρίς θεατές, λόγω κορωνοϊού και θα μεταδοθεί από συνδρομητικό κανάλι. 

Φουλ προετοιμασίες με μέτρα προστασίας

Καφετέριες, sports cafe, καφενεία και ταβέρνες της Βέροιας προετοιμάζονται πυρετωδώς για να υποδεχτούν τους φανατικούς οπαδούς των δύο ομάδων και να τζιράρουν λιγάκι στα ταμεία τους μετά από πολύ καιρό. Για τον λόγο αυτό, ήδη έχουν ξεκινήσει προετοιμασίες, με μέτρα προστασίας και τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες.

1 σχόλιο:

  1. Xαμος η μιση Ελλαδα Ολυμπιακος και η αλλη μιση αντιΟλυμπιακος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ