Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αναχωρεί για Δράμα η «Βασίλισσα»

Στον Βώλακα της Δράμας θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της Βέροιας, με την αποστολή να αναχωρεί τη Δευτέρα (7/9) και θα παραμείνει δέκα ημέρες. Στο διάστημα αυτό η «Βασίλισσα» έχει κλείσει δυνατά φιλικά, με τον Πανδραμαϊκό στο γήπεδο της Δράμας (12/9) και με την
ομάδα του Βώλακα στο
αθλητικό κέντρο που θα προετοιμάζεται (15/9), ενώ την ημέρα της επιστροφής (17/9) θα αντιμετωπίσει στις Σέρρες τον τοπικό Πανσερραϊκό. Οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι οι νεοαποκτηθέντες Μάρκος Βελλίδης, Απόστολος Σκόνδρας, Μιχάλης Μπουκουβάλας, Γιάννης Λουκίνας και Τάσος Παπαχρήστος.

Στην αποστολή θα βρίσκονται και οι «παλιοί» Γιάννης Πασάς, Σταύρος Πεταυράκης, Αλμπέρτο Σιμόνι, Βασίλης Τσιμόπουλος, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Αστέριος Μουχάλης, Αλέξανδρος Καραγιάννης, Γιάννης Ιωάννου, Αλέξανδρος Βεργώνης, Στέλιος Μαραγκός, Γιώργος Μπλέτσας, Δημήτρης Στάμου, Στέλιος Πόζογλου.

Τέλος, στη Δράμα θα ταξιδέψουν και οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Γιώργος Βασίλτσης (επιθετικός), Αντώνης Περτσιούνης (χαφ) και ακόμη 3-4 από τα τμήματα υποδομής, όπως και ο 23χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός Μπάρικ Φαλ (Mbarick Fall), ο οποίος είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου και μέχρι τώρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ